- Det er en sorg

Sylvia Brustad er åpen om spontanaborten i ny biografi.

ÅPENHJERTIG: I sin nye biografi skriver Sylvia Brustad om da hun spontanaborterte for ett år siden.  Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: I sin nye biografi skriver Sylvia Brustad om da hun spontanaborterte for ett år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sin nye biografi «I partiets tjeneste» skriver Arbeiderparti-veteran Sylvia Brustad (45) om livets opp- og nedturer. I fjor gikk politikeren gjennom en spesielt tøff tid som også har fått plass i boken.

Brustad, som er samboer med Geir Granrud ble gravid, men mistet barnet.

- Det var ikke planlagt, og vi trodde nok ikke at vi kunne bli gravide igjen. Men jeg ble veldig glad, skriver Brustad ifølge Dagbladet. 

Hun var da 44 år, og tenkte gjennom risikoene ved å være gravid i voksen alder.

- Det er noe mange opplever. Selv om det for oss ikke var planlagt å bli foreldre igjen ble vi veldig glade, og gledet oss til familieforøkelse. Selv om det var tidlig i svangerskapet er det en sorg, og det er derfor jeg har valgt å skrive om det.

45-åringen skriver også om vanskelige perioder med mye hardt arbeid, noe som førte til at Brustad ble sykemeldt i åtte måneder. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vanskelig å få tid til hverandre 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer