FIKK HJELP: - Synnøve fikk mye hjelp av en venninne, og hadde et kjempekjøttstykke til rådighet. Likevel mente hun at kjøttet var ødelagt, hun klarte ikke å se at det var helt fantastisk! sier TV-kokken Ole Martin Alfsen til Seher.no. Foto: TVNorge
FIKK HJELP: - Synnøve fikk mye hjelp av en venninne, og hadde et kjempekjøttstykke til rådighet. Likevel mente hun at kjøttet var ødelagt, hun klarte ikke å se at det var helt fantastisk! sier TV-kokken Ole Martin Alfsen til Seher.no. Foto: TVNorgeVis mer

- Det er en skandale i mine øyne

TV-kokken er ikke i tvil.

SEHER.NO:  Den andre sesongen av "4-stjerners middag" er inne i sin andre uke, og denne gangen er det de fire kjendisene Frithjof Wilborn, Ellen Arnstad, Geir Kvarme og Simen Staalnacke som skal kjempe om å ta seg til den store superfinalen.

Den store snakkisen sist uke var dekk-kongen Tommy Sharif, som serverte tomatsuppe med uskrelte egg, pølser med potetstappe og tress-is til Tommy Steine, Berit Riise og Henriette Bruusgaard. Middagen endte i fiasko, i hvert fall matmessig. Men var det den største fiaskoen i proogrammets historie?

Nei, mener TVNorge-kokk Ole Martin Alfsen.

- Sharif hadde nok det verste måltidet. Jeg mener... det laveste av det laveste! Han lagde noe som var veldig enkelt å lage, men klarte likevel å ødelegge det likevel. Jeg ble veldig frustrert, innrømmer Alfsen til Seher.no.

Til tross for det mislykkede forsøket på tomatsuppe, pølser og is: Én person har gjort et enda dårligere inntrykk på TV-kokken enn Sharif. Personen han sikter til var med i fjor, er selv TVNorge-programleder - og heter Synnøve Skarbø. Skarbø klarte nemlig å hevde at kjøttet var ødellagt selv om det var perfekt stekt.

Det skuffet Alfsen, som mener dette viser hvor lite forhold hun har til mat.

- Synnøve fikk mye hjelp av en venninne, og hadde et utsøkt kjøttstykke til rådighet som også ble stekt til perfeksjon. Likevel mente hun at kjøttet var ødelagt, hun så ikke at det var et helt fantastisk resultat! Det var en skandale i mine øyne, forteller han., forteller han.

I 2009-versjonen av "4-stjerners middag" deltok Skarbø sammen med artist Mira Craig, TV-programleder Håvard Lilleheie og "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard. TVNorge-kjendisen var ikke den i kvartetten som gikk videre til superfinalen. Det gjorde nemlig Håvard Lilleheie, som senere gikk helt til topps i programmet.

"4-Stjerners Middag" ser du mandag-torsdag klokken 19.30 på TVNorge.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - En diabetiker hadde nok dødd