- Det er en ren gave å få bli med

Syv nye artister gleder seg til «Hver gang vi møtes».

GLEDER SEG: Ole Paus er en av de syv artistene som har takket ja til å være med i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Fame Flynet
GLEDER SEG: Ole Paus er en av de syv artistene som har takket ja til å være med i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ettter at første sesong av «Hver gang vi møtes» ble en stor suksess på TV2 har det vært spekulert i hvilke artister som denne gangen ville tolke hverandres låter. TV2 har tidligere røpet at det er stor interesse for å være med i programmet og at de kunne velge fra øverste hylle i artist-Norge. Nå er alle deltagerne klare og kanalen kan skryte av å ha fått med seg et virkelig stjernelag. Morten Abel (49), Marion Ravn (28), Ole Paus (65), Anita Skorgan (53), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33) og Lene Malin (31) er snart klare for innspilling på et hemmelig sted i Moss. -  Jeg trengte ikke noe betenkningstid for å si ja til dette. Det er en ren gave å få lov til å være med på noe sånt. «Hver gang vi møtes» er et utrolig fint program, og jeg gleder meg til å gå i gang med tolkningen av de andre artisters arbeider, sier Paus til VG. Innspillingen starter i august.   Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Takket nei til «Hver gang vi møtes»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer