AnneMa og Dündar:

- Det er en påkjenning

TV-profilen synes det er vanskelig å tenke på situasjonen ektemannen nå befinner seg i.

GIFT: AnneMa Yuvali og Dundar Yuvali fant kjærligheten på nett. Foto: Privat
GIFT: AnneMa Yuvali og Dundar Yuvali fant kjærligheten på nett. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», har blitt et populært ansikt etter deltakelsen i «Grenseløst forelsket» - en serie om nettopp grenseløs kjærlighet.

Hennes bedre halvdel, ektemannen Dündar (29), bor i Tyrkia. Yuvali har alltid vært åpen om utfordringene rundt avstandsforholdet.

Mandag rammet et kraftig jordskjelv grenseområdet mellom Tyrkia og Syria. 62-åringen legger ikke skjul på at det er tungt å tenke på ektemannen som befinner seg i landet.

VANSKELIG: Anne Marit Yuvali (61) giftet seg med tyrkiske Dundar (28) i serien «Grenseløst forelsket». Nå forteller hun hvorfor det har vært vanskelig å møte svigerforeldrene sine. Video: Luna Lea/Rød Løper. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Unntakstilstand

Yuvali forteller til Se og Hør at Dündar ikke er fysisk rammet, men at det er en påkjenning.

- Heldigvis er han alltid veldig rask med å informere. Han og familien er ikke berørt, og de befinner seg ikke i området.

Hun sier at det nå er unntakstilstand i landet, og at det ikke er lov å gå ut av hjemmet sitt etter klokka 18.00.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan uttalte tirsdag at de erklærer unntakstilstand i tre måneder etter jordskjelvkatastrofen.

- Det er helt forferdelig. Jeg hører det når jeg prater med ham - at det er en påkjenning.

TV-profilen forteller videre at hun og ektemannen prater sammen på telefon og tekstmelding nesten døgnet rundt.

FREKT: «Grenseløst forelsket»-paret AnneMa og Dundar har fått avslag søknaden om familiegjenforening, det synes AnneMa er frekt. Video: Se og Hør Vis mer

- I det ene øyeblikket så er man glad for at han ikke er berørt, men så får man den dårlige samvittigheten overfor alle de andre.

I skrivende stund er over 7200 personer så langt bekreftet døde etter skjelvet, og over 30 000 er skadet.

- Det er veldig kaldt der nede nå, så man tenker veldig på alle som er berørt, folk i ruinene og mennesker som er preget av dette.

Møttes på nettet

Gjennom to sesonger av TVNorge-serien «Grenseløst forelsket» er TV-seerne blitt godt kjent med ekteparet, som holder liv i kjærligheten på tvers av landegrensene.

Arendalskvinnen kom i kontakt med den 33 år yngre tyrkeren gjennom en datingapp i 2020. Til tross for innledende språkproblemer og stor avstand var følelsene sterke, og forholdet utviklet seg raskt.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Paret giftet seg i Tyrkia ti måneder etter at de først begynte å prate sammen – og seks dager etter at de møttes fysisk for første gang.

- Dündar er i hjertet mitt hele tiden, har Yuvali tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Mener å ha svaret «alle» lurer på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer