- Det er en ny kvinne i livet mitt

Den kvinnelige TV-stjernen Sara Gilbert avslørte hemmeligheten på lufta.

BEKREFTER FORHOLDET: Nå har talkshow-verten Sara Gilbert gått ut og bekreftet at hun og Linda Perry er et par. Foto: All Over Press
BEKREFTER FORHOLDET: Nå har talkshow-verten Sara Gilbert gått ut og bekreftet at hun og Linda Perry er et par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av august kom nyheten om at talkshow-verten Sara Gilbert (36) hadde blitt singel igjen, etter et ti år langt forhold med Allison Adler (44).

Den siste måneden har paparazzi-fotografer knipset bilder av Gilbert hånd i hånd med en ukjent kvinne. Nylig fant Hollywood-pressen ut at kvinnen var Linda Perry fra bandet 4 Non Blondes - best kjent for hitlåten «What's up».

Ryktene begynte naturlig nok å svirre, og nå bekrefter Gilbert at hun har funnet lykken på ny.

- Det er en ny kvinne i livet mitt. Alle disse artiklene blir skrevet om at jeg er i et nytt forhold. Det er veldig merkelig. Jeg skulle ønske det var jeg som kunne dele nyheten med dere. Men jeg vil gjøre det på mine egne premisser, med ordentlig hår og sminke på, sa hun til «The Talk»-seerne onsdag, ifølge People.

Gilbert har barna Levi (6) og Sawyer (4) fra forholdet med Adler.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forholdet tok slutt etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer