PREGET AV GJELD: Pamela Anderson og hennes to sønner har måttet flytte til en campingvogn på grunn av tv-stjernens gjeldsproblemer.  Foto: Stella Pictures
PREGET AV GJELD: Pamela Anderson og hennes to sønner har måttet flytte til en campingvogn på grunn av tv-stjernens gjeldsproblemer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er en midlertidig, pinlig situasjon

Gjelden har tvunget Pamela og sønnene til å bo i campingvogn.

SEHER.NO:  Pamela Anderson (43) ble superstjerne på 90-tallet, gjennom rollen som den barmfagre livvakten CJ Parker i suksess-serien «Baywatch».

Rollen gjorde henne til en av verdens mest ettertraktede blondiner, og skjønnheten skal på et tidspunkt ha vært verdt svimlende 335 millioner kroner.

Dagene som sexsymbol, skuespiller og modell ser imidlertid ut til å være over for tv-stjernen, som har måttet flytte fra sin gigant-villa i Malibu til en sliten campingvogn i en trailer-park i LA, skriver Daily Mirror.

Pamelas forkjærlighet for luksuslivet har nemlig ført til at hun har fått en gigant-gjeld, og selv om hun fortsatt eier villaen og et enormt hus i Canada, har den rådyre renoveringen av disse eiendommene ført til at tv-stjernens bankkonto har gått tom.

Ifølge kilder måtte blondinen tilslutt begynne å selge møbler og andre eiendeler for å betalt bygningsarbeiderne, og «Baywatch»-stjernen skylder fortsatt 95 millioner kroner for arbeidet, samt i ubetalt skatt.
 
- Det har skjedd ting jeg ikke har kontroll over. Det har ført til denne midlertidige, men pinlige situasjonen. All skatte-sakene vil imidlertid bli tatt hånd om i den nærmeste fremtid, skrev blondinen nylig på sin Twitter-side.

43-åringen avviser imidlertid at hun har gjelds-problemer, og insisterer på at bosituasjonen kun er midlertidig.

- Alt snakket om gjeld og konkurs er bare tull. Jeg har et nydelig hjem i Canada, og ni små hytter som jeg bygger på Vancouver Island. Det kommer til å bli mitt fristed. Jeg tror jeg kommer til å flytte fra LA etterhvert. Jeg har pusset opp mitt hjem i Malibu i fire år nå, men det er fortsatt ikke ferdig. Alle har gått gjennom mye de siste årene. Den økonomiske situasjonen har forårsaket mye stress. Folk har ikke betalt meg tilbake, men alt har ordnet seg nå, sier stjernen.

Og Pamela insisterer på at hun og sønnene trives kjempegodt med deres nye campingliv.
 
- Guttene og jeg elsker trailer-parken. Det er et spesielt samfunn og vi er lykkelig her. Det er et utrolig vakkert sted. Brannmenn og barna deres bor her, surfere, alle typer mennesker. Barna er så lykkelige. Jeg ville ikke byttet mitt liv mot noens, sier hun videre. 

43-åringen har de siste årene tjent mesteparten av pengene sine gjennom diverse tv-jobber, fest-opptredner, modell-oppdrag og lignende.

Nylig lanserte hun også den nye alarmen «Wakey Wakey» for iPhone, hvor brukerne våkner opp til et bilde av stjernen i senga. Blondinen tjener også opp mot 100.000 kroner for å vise seg på diverse lanseringfester og moteshow.

Pamela har tidligere fortalt at oppussingen av villaen i Malibu har vært noe av det tøffeste hun har opplevd.

43-åringen kjøpte huset for fire millioner kroner, men ble under oppussingsprosessen saksøkt av fem byggefirmaer, som hevdet hun skyldte de tre millioner kroner i ubetalte regninger. 

- Jeg skjønner nå hvorfor forhold sprekker når man bygger hus, det er en hjerteskjærende prosess. Jeg vil selge det, jeg hater det! Jeg er en liten jente, med to barn. Hvordan kan de gjøre dette mot meg? har Anderson tidligere uttalt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hater sitt nye hjem