- Det er en løgn at Katie ble nektet å se familien

En kilde nær Katie Holmes hevder bildet av hennes eks-mann Tom Cruise ikke stemmer med virkeligheten.

FALSKT BILDE AV CRUISE: En kilde nær Katie Holmes hevder bildet som er blitt tegnet av hennes eks-mann Tom Cruise som en kontrollerende mann, som holdt henne borte fra hennes familie, ikke stemmer med virkeligheten. Foto: AP
FALSKT BILDE AV CRUISE: En kilde nær Katie Holmes hevder bildet som er blitt tegnet av hennes eks-mann Tom Cruise som en kontrollerende mann, som holdt henne borte fra hennes familie, ikke stemmer med virkeligheten. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Katie Holmes (33) fikk millioner av fans på sin side, da hun i juni forlot skuespiller-ektemannen Tom Cruise (50).

Kort tid etter bruddet dukket det opp flere påstander i media om at en av de viktigste grunnene var at Tom Cruise skal ha holdt Katie og deres datter Suri vekk fra konas familie, og i tillegg planlagt å sende Suri vekk på en scientologi-skole.

Nå hevder en kilde nær Katie Holmes at kritikken mot Cruise ikke stemmer helt med virkeligheten.

Blant annet skal Katie Holmes flere ganger ha møtt sin familie i delstaten Ohio sammen med Suri, mens hun var gift med Tom.

Katie og datteren skal også ha tilbragt flere høytider sammen med sin familie, blant annet en juleferie, da Cruise var opptatt med innspilling av filmen «Knight & Day».

- Det er en løgn at Katie ble nektet å se familien. Tom oppmuntret henne til å møte dem, og betalte for det! Før de første bursdagsfestene til Suri, ble hele familien til Katie flydd inn til byen - Tom betalte alle utgiftene! sier kilden til bladet People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flyttet sakene fra Toms hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer