- Det er en lettelse

Christopher Schwarzenegger er endelig skrevet ut fra sykehuset etter den stygge ulykken.

STYGT SKADET: Arnold Schwarzeneggers sønn Christopher ble stygt skadet etter at han forrige helg involvert i en alvorlig surfeulykke i Malibu. Nå er han endelig utskrevet fra sykehuset. Foto: All Over Press
STYGT SKADET: Arnold Schwarzeneggers sønn Christopher ble stygt skadet etter at han forrige helg involvert i en alvorlig surfeulykke i Malibu. Nå er han endelig utskrevet fra sykehuset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige helg ble den 13 år gamle sønnen til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (63) stygt skadet i en surfeulykke.

Den stygge ulykken, som inntraff i Malibu i California, påførte unge Christopher flere bruddskader og en punktert lunge.

Mandag kveld ble han imidlertid skrevet ut fra sykehuset, og moren, Maria Shriver, er lettet, skriver Radar Online.

- Vi er velsignet som kunne ta med Christopher hjem fra sykehuset i går. Det er en lettelse å vite at han kommer til å bli bra igjen, skrev Arnolds kommende ekskone på sin Twitter-profil tirsdag. 


Ifølge Radar Online har både Maria og Arnold vært på sykehuset og støttet hverandre etter Christophers ulykke, på tross av at de er midt i en skilsmisse.

I mai kom det nemlig frem at den tidligere guvernøren hadde hatt et forhold til familiens husholderske, og fått en sønn med henne. Kort tid etter det ble kjent, søkte Maria om å skilles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil dele barna med utro-Arnold 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer