- Det er en komplisert situasjon

Men «Cæsar»-stjernen avviser isfront med eksen. Se video!

SLUTT: I april ble det kjent at «Hotel Cæsar»-paret Kim Daniel Sannes og Jannecke Øinæs hadde gjort det slutt.  Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
SLUTT: I april ble det kjent at «Hotel Cæsar»-paret Kim Daniel Sannes og Jannecke Øinæs hadde gjort det slutt. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med «Cæsar»-stjernen nederst i saken!

SEHER.NO: I april ble det kjent at «Hotel Cæsar»-paret Kim Daniel Sannes (24) og Jannecke Øinæs (30) hadde endt sitt to år lange forhold.

Paret, som møttes under innspillingen av TV 2-såpen, bekreftet at de var blitt kjærester på sensommeren 2008, og ble etterhvert også samboere.
 
Men i vår tok altså idyllen slutt for de to.

Hverken Jannecke eller Kim Daniel, som fortsatt jobber sammen i «Hotel Cæsar», har villet oppgi noen årsak til bruddet, men har tidligere uttalt alt de ønsker hverandre alt godt.

Onsdag var Sannes, som fortsatt er singel, blant stjernene som deltok under den årlige kjendiskampen på Norway Cup, og skuespilleren innrømmet da at å jobbe med eksen «er en komplisert situasjon».
 
- Ja, det er jo en komplisert situasjon... Men vi er glupe folk, så vi klarer å bite tenna sammen og være venner på jobb, sier Sannes til Seher.no.

Ifølge 24-åringen har de to klart å holde seg profesjonelle på jobb, og skuespilleren avviser også at det er noen isfront mellom han og Jannecke.

- Jeg vet at hun har vært i Frankrike i sommer, og jeg vet at hun kanskje er aktuell på teateret til høsten. Men noe mer enn det vet jeg ikke. Vi har kontakt, så det er ikke noen isfront. Vi har jobbet profesjonelt sammen, og det er viktig å kunne forholde seg profesjonelle, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Det er ikke en selvfølge at det går bra

Se videointervju med «Cæsar»-stjernen nedenfor:[obj:media:8795]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer