Selena Gomez:

- Det er en kamp jeg må kjempe resten av livet

Selena Gomez snakker ut om angsten og depresjonen.

SLITER: Stjerneartist Selena Gomez har lenge vært åpen om sine personlige problemer. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Stjerneartist Selena Gomez har lenge vært åpen om sine personlige problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Nylig ble det kjent at popstjernen Selena Gomez (25) startet det nye året på et behandlingssenter i New York, hvor hun tilbrakte to uker for behandling mot depresjon og angst.

«Wolves»-sangeren skal ha gått i terapi, deltatt på pilates-timer, meditert og spist sunne måltider under oppholdet.

I et nytt intervju med Harper's Bazaar forteller sangfuglen nå at hun kanskje aldri blir helt frisk, men at hun tror 2018 blir et bedre år enn fjoråret.

Da gikk nemlig Gomez gjennom en nyreoperasjon som reddet livet hennes.

- Alle som kjenner meg vet at jeg alltid setter helsen min først. Jeg har en rekke problemer med angst og depresjon, som jeg har snakket veldig åpent om, men jeg tror aldri jeg kommer til å bli kvitt det. Det kommer ikke plutselig en dag hvor jeg sier: «Her står jeg i en pen kjole - jeg vant!» Jeg tror det er en kamp jeg må kjempe resten av livet, og det er ok fordi jeg vet at jeg velger meg selv over noe annet, deler hun.

Det var 9. januar at den talentfulle artisten i hemmelighet sjekket inn på et behandlingssenter hvor hun oppholdt seg i to uker.

Hadde panikkanfall

Gomez har i mange år slitt med den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

I september 2016 sjekket hun inn på rehab på grunn av sykdommen. Hun avlyste også Europa-turneen samme året, inkludert en planlagt konsert i Oslo Spektrum.

I et intervju med Vogue i fjor, snakket hun ut om denne perioden med depresjon.

- Jeg var deprimert, redd. Jeg begynte å få panikkanfall rett før jeg skulle gå på scenen, og etter at jeg gikk av, fortalte artisten.

Den tidligere Disney-skuespilleren forklarte den gang at turneer generelt har vært en tung og ensom affære.

- Jeg følte at jeg ikke kunne gi fansen min noe, og at de kunne se det – noe som gjorde det verre for meg, utdypet hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SAMMEN IGJEN: Her er Selena Gomez og Justin Bieber sammen på American Music Awards i Los Angeles 2011. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Her er Selena Gomez og Justin Bieber sammen på American Music Awards i Los Angeles 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november i fjor kom derimot den hyggelige nyheten om at Selena hadde funnet tilbake til av-og-på kjæresten Justin Bieber (23) igjen.

​Selv om paret ikke har bekreftet forholdet selv ennå, har de blitt observert sammen ved flere anledninger, blant annet på sykkeltur, hockeykamp og i kirken.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin, sa en kilde til Us Weekly i høst.

- Men Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes ønsker at hun skal være forsiktig, fordi hun har hatt det så bra den siste tiden.

LES OGSÅ: - Ingen kan tvinge Selena til å gjøre noe hun ikke vil​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer