AKTUELLE: Fredag lanserte Carl Aksel Berg Jansen og Helfner Augusto sin første singel som har fått navnet Skamløse.  Foto: Studio 6 AS
AKTUELLE: Fredag lanserte Carl Aksel Berg Jansen og Helfner Augusto sin første singel som har fått navnet Skamløse. Foto: Studio 6 ASVis mer

- Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Nå er «Paradise Hotel»-duoens første singel klar.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden avslørte årets «Paradise Hotel»-deltager Carl Aksel Berg Jansen (20) og Helfner Agusto (26), som var med i realityserien i 2010, at de hadde signert en kontrakt med Sony Music under navnet «Aksel & Hef».

Nå er deres aller første låt, som har fått navnet «Skamløse», klar.

- Jeg har alltid hatt sansen for rap, og har lenge holdt på med det, men bare for gøy! Nå som jeg har signert avtale med Sony Music blir ting mye mer seriøst. Det er absolutt en liten guttedrøm som går i oppfyllelse, forteller Carl Aksel til Seoghør.no.

20-åringen, som har blitt en av de mest profilerte deltagerne i «Paradise Hotel», har mange forskjellige store musikalske forbilder. En av dem er popkongen Michael Jackson.

- Jeg håper å stå foran et stort publikum å lage show for det er det beste jeg vet. Samtidig vi jeg lage masse musikk og kanskje et album.

Her kan du høre sangen på Spotify.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV: Carl Aksel har fått mye oppmerksomhet i årets utgave av TV3-serien «Paradise Hotel».  Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
PÅ TV: Carl Aksel har fått mye oppmerksomhet i årets utgave av TV3-serien «Paradise Hotel». Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Flink til å showe

Mens dette er Carl Aksels debut som artist, så har Helfner tidligere samarbeidet på musikkprosjekter med en rekke andre artister.

- Jeg valgte å jobbe med Carl Aksel fordi han har det lille ekstra når det gjelder å lage show. I tillegg har vi lenge snakket om å lage musikk. Det at han ble så populær på Paradise Hotel var jo også et stort pluss, forteller Helfner til Seoghør.no.

- Hvordan kom samarbeidet til?

- Da han kom hjem fra Mexico. Jeg driver til daglig et plateselskap og et lydstudio som heter «Studio6». Med et team med mange flinke produsenter og lydteknikere, så det var enkelt å komme igang. Vi gleder oss nå til masse moro framover.

COVER: Her er guttas coverbilde til den nye singelen. Foto: Studio 6 AS
COVER: Her er guttas coverbilde til den nye singelen. Foto: Studio 6 AS Vis mer

LES OGSÅ: Slik får Triana «Paradise Hotel»-looken