- Det er en grunn til at jeg gjorde det slutt med ham

Rita Ora åpner seg om det havarerte forholdet til Calvin Harris.

EKS-KJÆRESTER: Rita Ora følte seg hemmet av eksen Calvin Harris da det kom til musikken. Her er paret ute på byen sammen i New York i fjor vår. Foto: Stella Pictures
EKS-KJÆRESTER: Rita Ora følte seg hemmet av eksen Calvin Harris da det kom til musikken. Her er paret ute på byen sammen i New York i fjor vår. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ganske nøyaktig ett år siden ble det slutt mellom stjerneparet Rita Ora (24) og Calvin Harris (31).

Duoen hadde da vært kjærester i 13 måneder.

- Det er en grunn til at jeg gjorde det slutt med ham.

- Og det er en grunn til at jeg nå er kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg har musikalsk frihet og ikke trenger å forklare meg til noen, forteller Rita til Marie Claire, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKEN BRAST: I april i fjor var alt fremdeles rosenrødt mellom Rita og Calvin. Men det var ikke mange månedene senere det ble slutt.  Foto: Xposure
LYKKEN BRAST: I april i fjor var alt fremdeles rosenrødt mellom Rita og Calvin. Men det var ikke mange månedene senere det ble slutt. Foto: Xposure Vis mer

I tillegg til å være kjærester, samarbeidet også paret profesjonelt. Dette tror sangfuglen kanskje ikke var så smart for kjærligheten.

- Jeg var på et sted i forholdet mitt hvor jeg trodde at han ikke kunne gjøre noe galt. Jeg trodde han støttet meg og at han aldri ville styre meg i gal retning. Men så kom «I Will Never Let You Down» ut, og alt begynte å bli litt rart. Jeg vet ikke om det kanskje var fordi vi blandet jobb og privatliv sammen, forklarer hun.

Mens den verdenskjente DJ'en nå har funnet lykken med nok en artist, popstjernen Taylor Swift (25), så er Rita Ora fremdeles ulykkelig singel.

- Jeg er ikke flau for å innrømme at jeg er redd for å være alene. Jeg håper bare at det ikke er en endeløs syklus. Noen ganger kan kjærlighet få deg til å føle deg gal. Og for jenter er den følelsen som crack. Eller trøstespising, sier hun, ifølge nettstedet.

HÅND I HÅND: De siste månedene har Calvin Harris og Taylor Swift vært et par.  Foto: wenn.com
HÅND I HÅND: De siste månedene har Calvin Harris og Taylor Swift vært et par. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Taylor Swift får ikke nok av Calvin Harris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer