- Det er en grov bommert

Carina Dahls MGP-konkurrenter fortviler etter VG-tabbe.

GROV BOMMERT: Gutta i Gatas Parlament mener VG har gjort en stor feil. Foto: Per Ervland/Seher.no
GROV BOMMERT: Gutta i Gatas Parlament mener VG har gjort en stor feil. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Flere deltagere i kveldens Melodi Grand Prix fortviler etter en design-feil i lørdagens VG. I hver artist-presentasjon fulgte telefonnummeret man skal bruke for å stemme i kveldens konkurranse.

Men av syv artister totalt, vil seks av telefonnummerene gi en stemme til Carina Dahl, som åpner kveldens show. Det får de andre artistene til å reagere.

- Hva skal man si til det egentlig? Jeg satser på at folk ser stemnningen på skjermen. Jeg blir litt matt av det hele, men jeg er ikke sur. Jeg synes de burde ha sjekket det her litt mer nøye først, men gjort er gjort og det er ikke så mye å få gjort med det nå. Jeg satser på at folk ikke legger merke til dette her og at de heller ser på showet i kveld, sier Helene Bøksle til Seher.no.

Guttene i Gatas Parlament tror ikke det hele har så mye å si for utfallet av kveldens konkurranse, men mener VG har gjort en stor feil.

- Er det noen som egentlig pleier å ringe det nummeret? Vi pleier ikke ta noen notis av det som står i VG. Men det er en ganske grov bommert.

VG har selv rettet opp feilen på sine nettsider, og skriver følgende:

«I dagens papirutgave var det dessverre oppgitt feil telefonnummer på artistene det skal stemmes på. Feilen er rettet i denne saken

Deltagerne i gruppen Use Me har fått riktig telefonnummer under sin presentasjon, og mener det kan være en fordel.

- Dette er en fordel for oss og Carina. Men vi håper jo at det ikke er så mange som legger merke til akkurat det. Og vi tror vel heller ikke at folk leser avisene så nøye.

- Det må jo være en feil. De bør jo ha riktig nummer, ellers blir det helt feil. Dette burde de ordne opp i så fort som mulig. Dette burde de gå ut og beklage. Det er urettferdig. Hvis folk leser VG og stemmer, vil det jo ha noe å si, sier Åste Sem til Seher.no.

Melodi Grand Prix-general Per Sundnes forteller til Seher.no at man ikke må overdrive tabloidenes makt.

- Det må jo være en glipp, men jeg tror ikke det vil utgjøre noe forskjell. Man skal ikke overdrive tabloidenes makt. Det er ikke der man får stemmene fra likevel, sier han.

Det lyktes ikke Seher.no å komme i kontakt med VGs MGP-ansvarlig, Camilla Bjørn, lørdag.

Kveldens sending på NRK begynner 19.55.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han fortjener å dra damer