Ole Einar Bjørndalen:

- Det er en fryd å være pappa

Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen stortrives med sin nye hverdag.

ELSKER PAPPAROLLEN: Ole Einar Bjørndalen sier til Se og Hør at han elsker sin nye hverdag som pappa for datteren Xenia. FOTO: Scanpix
ELSKER PAPPAROLLEN: Ole Einar Bjørndalen sier til Se og Hør at han elsker sin nye hverdag som pappa for datteren Xenia. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Den siste måneden har skapt store forandringer i livet til den mestvinnende vinterolympieren noensinne, Ole Einar Bjørndalen (42) og hans kone Darja Domratsjeva (30).

Datteren Xenia kom til verden 1. oktober, og var det eneste gullet foreldrene manglet i samlingen.

– Hun er veldig snill, og spiser og sover for det meste. Det er en fryd å være pappa til denne jenta her, sier Ole Einar med et smil til Se og Hør

Darja er i full trening, kort tid etter fødselen, og det er åpenbart at hun har taklet fødselen godt. Hun satser på å være tilbake i sporet etter nyttår.

- Enestående mor

- Darja har vært helt fantastisk. Hun er minst like god mor som hun er skiskytter. Det har vært veldig annerledes for henne den siste tiden, men hun har taklet det helt strålende.

– Xenia vil gjerne ha mat om natten, og da må Darja ta grovdelen av jobben, sier Ole Einar til Se og Hør.

Selv har han fått gjort mesteparten av treningsjobben før han skal kjempe om nye medaljer i vinter.

OGSÅ MAMMA: I fjor ble tidligere skiskytter Tora Berger (t.v) mor for første gang. Her hilser hun på Darja Domratsjeva under VM i skiskyting i Ruhpolding, Tyskland i 2012. Foto: NTB scanpix
OGSÅ MAMMA: I fjor ble tidligere skiskytter Tora Berger (t.v) mor for første gang. Her hilser hun på Darja Domratsjeva under VM i skiskyting i Ruhpolding, Tyskland i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Vi har forberedt oss godt på det som skulle komme, så det har ikke vært så voldsom endring for meg. Jeg har faktisk fått trent nærmest som normalt, bare med noen små justeringer, sier han.

Bygger hus i Hviterussland

Domratsjeva er fra Hviterussland, og hun og ektemannen bygger hus sammen like utenfor Minsk. Familiens hus skal etter planen stå ferdig i 2017.

Da nyheten om den forestående familieforøkelsen ble kjent i våres, sa Bjørndalen til Dagbladet at han ser på det å bli far som en ny verdi i livet.

- Vi har ikke ønsket å holde det hemmelig, men ville ha fokus på forholdet. Det er spennende å skulle bli far. Jeg har stor familie hjemme, så jeg er vant med mange unger. Vi gleder oss. Jeg gleder meg. Det blir en helt ny verdi i livet.

LES OGSÅ: - Jeg håper jeg blir en bra far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer