SKJULTE PROBLEMENE: Nicole Scherzinger skjulte gjennom åtte år at hun hadde bulimi. Sykdommen ødela til slutt «Pussycat Dolls». Foto: All Over Press
SKJULTE PROBLEMENE: Nicole Scherzinger skjulte gjennom åtte år at hun hadde bulimi. Sykdommen ødela til slutt «Pussycat Dolls». Foto: All Over PressVis mer

- Det er en forferdelig, paralyserende sykdom

Nicole Scherzinger levde tilsynelatende et perfekt liv. Men skjulte sine problemer for alle i åtte år.

SEOGHØR.NO: Nicole Scherzinger (36) levde tilsynelatende det perfekte livet som stjerne i jentegruppa «Pussycat Dolls». Men nå snakker den tidligere artisten og «X Factor»-dommeren ut om hvor usunt hun levde for å holde seg slank.

- Fra utsiden så det ut som jeg hadde et fantastisk liv. «Pussycat Dolls» var på toppen av verden, men jeg hadde det forferdelig på innsiden. Jeg lar aldri det skje igjen, sier hun til august-nummeret av britiske Cosmopolitan.

- En veldig mørk tid

LYKKELIG MED LEWIS: Nicole Scherzinger skal ha forlovet seg med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG MED LEWIS: Nicole Scherzinger skal ha forlovet seg med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Don't Cha»-sangeren innrømmet for første gang at hun slet med bulimi for to år siden. Det tok henne åtte år før hun til slutt fikk hjelp med å bli kvitt spiseforstyrrelsene.

- Det er en forferdelig, paralyserende sykdom, og det var en veldig mørk tid for meg. Jeg tror ingen i gruppa eller familien visste om det, fordi jeg skjulte det så godt. Jeg skammet meg sånn. Jeg visste at det ikke var normalt eller sunt, siden jeg såret meg selv gjennom denne sirkelen av dårlige matvaner.

- Det var mitt narkotikum, min avhengighet. Det er en endeløs ond sirkel, sier Scherzinger til bladet.

Tidligere har hun snakket om at problemene startet i 2003, da hun mottok sitt første sceneantrekk til en «Pussycat Dolls»-konsert.

-  Jeg ble virkelig kvalm av å se på meg selv. Jeg hatet hvordan jeg så ut. Jeg har aldri følt meg så ensom som jeg gjorde da, sa hun den gang.

- Må elske seg selv

Først da hun fikk blackout på turné innså hun at hun hadde problemer som måtte løses.

- Jeg hadde begynt å miste stemmen, kunne ikke synge på show, og jeg husker at manageren min fant meg besvimt på gulvet i Malta eller i Sør-Frankrike. Da tenkte jeg at «jeg kommer til å miste alt jeg elsker, om jeg ikke elsker meg selv», sier hun.

For et år siden gikk det tidligere bandmedlemmet Carmit Bachar så langt at hun mente bulimien var årsaken til at «Pussycat Dolls» ble oppløst.

MINIMALE ANTREKK: «Pussycat Dolls» med Nicole som nummer to fra høyre fotografert i 2005. Liten tvil om at det var hardt press om å se bra ut i gruppa.  Foto: All Over Press
MINIMALE ANTREKK: «Pussycat Dolls» med Nicole som nummer to fra høyre fotografert i 2005. Liten tvil om at det var hardt press om å se bra ut i gruppa. Foto: All Over Press Vis mer

- Nicoles hemmelige sykdom skapte så mange spenninger i bandet at vi gikk i stykker. Jeg synes hun sviktet oss. Jeg følge meg i hvert fall veldig dum da jeg endelig fant ut av det. Vi stod hverandre så nært, og likevel skjulte hun det, sånn at vi ikke skulle legge merke til det, sa Bachar.

Lykkelig

Privat har Nicole Scherzinger vært inn og ut av forhold med den britiske Formel 1-stjernen Lewis Hamilton. Tidligere i år skal han ha fridd til henne for fjerde gang, og endelig sa hun ja.

- Det er gal romantikk. Forhold er vanskelige, og å holde på et langdistanseforhold er enda vanskeligere … men jeg har det bra og jeg er lykkelig, sier hun i intervjuer.

LES OGSÅ: - Vi ble oppløst på grunn av bulimi