- Det er en enorm tragedie

Roser artister og bøssebærere.

ANKOM KONSERTEN: Mari Haugersveen med Petter Pilgaard, ordfører Fabian Stang og Marian Aas Hansen med forloveden Erik-André Rydningen var blant gjestene. Foto: Thomas Horni / Seher.no
ANKOM KONSERTEN: Mari Haugersveen med Petter Pilgaard, ordfører Fabian Stang og Marian Aas Hansen med forloveden Erik-André Rydningen var blant gjestene. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flere kjendiser møtte mandag kveld opp på Folketeateret i anledning støttekonserten etter jordskjelvet utenfor Japan.

- Det er en enorm tragedie, sier Oslos ordfører Fabian Stang til Seher.no.

Stang roser artistene som har stilt opp for å vise medfølelse og solidaritet overfor det Japanske folk.

- Det er alltid hyggelig å høre på disse artistene, og særlig spennende med de artistene som viser et engasjement om å hjelpe andre. Det er bøssebærerne og artistene som får oss til å våkne, når vi andre kommer diltende etter. Det er bra de får liv i oss, fortsetter han.

Den tidligere vinneren av «Paradise Hotel», Petter Pilgaard, kom sammen med samboeren Mari Haugersveen.

- Vi gleder oss til å se konserten, men selve grunnen til denne konserten er ikke hyggelig, sier Pilgaard til Seher.no.

Pilgaard har vært lysten på en Tokyo-ferie, men har bestemt seg for å legge reiseplanene på hylla for øyeblikket.

- Det eneste forholdet jeg har til Japan, er at jeg har hatt lyst til å reise til Tokyo. Men jeg tror jeg drøyer de planene litt.

Marian Aas Hansen er en av artistene som synger på Trine Reins låt «The Earth Is Trembling». Hun kom sammen med forloveden, Erik-André Rydningen.

- Dette er en veldig viktig sak, sa hun til pressen i det hun ankom Folketeateret.

Også kronprins Haakon var tilstede under konserten i Folketeateret, men han ønsket ikke å snakke med pressen, og hastet forbi i et raskt tempo.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her haster kronprinsen forbi pressen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer