Jennifer Lopez om Alex Rodriguez:

- Det er en ekte, ren kjærlighet

Popstjernen sier det føles som om hun er i et bra forhold for første gang i sitt liv.

TURTELDUER: Det forelskede paret gjør ingenting for å skjule sine sterke følelser for hverandre når de dukker opp på premierer sammen. Foto: NTB Scanpix.
TURTELDUER: Det forelskede paret gjør ingenting for å skjule sine sterke følelser for hverandre når de dukker opp på premierer sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Siden i vår har Jennifer Lopez (48) og Alex Rodriguez (42) vært et av Hollywoods aller heteste par.

Latinobaben har selv avslørt at det var hun som sjekket opp den tidligere baseballspilleren og ba ham med ut på date.

Nyheten om forholdet kom rundt et halvt år etter at Jennifer dumpet sin 18 år yngre danse-kjæreste, Casper Smart (30), fordi han hadde vært utro.

Nå stråler den vakre brunetten endelig av lykke.

- Jeg er i et bra forhold. Det føles som om det er første gang i livet mitt at jeg kan si det, deler hun med magasinet Hola!

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Jennifer og Casper hadde et av-og-på forhold i flere år. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Jennifer og Casper hadde et av-og-på forhold i flere år. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i mars i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke det at jeg ikke har hatt bra forhold tidligere, fylt med eventyr og kjærlighet, sier hun og fortsetter:

- Men dette er det første forholdet jeg har hatt hvor jeg føler at vi virkelig gjør hverandre bedre. Vi utfyller hverandre og det er en ekte, ren kjærlighet. Bare det å ønske og støtte en person og gjøre ham lykkelig. Det er en uegoistisk kjærlighet som er vakker og annerledes. Og sunn!

Slet med dårlig selvfølelse

Tidligere har det nemlig ikke gått helt på skinner i kjærligheten for Jennifer Lopez.

GODE VENNER: Marc Anthony er far til artistens to barn, og eksene har beholdt et godt vennskap etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Marc Anthony er far til artistens to barn, og eksene har beholdt et godt vennskap etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ene forholdet etter det andre har gått i vasken, og hun har tre oppløste ekteskap og en brutt forlovelse bak seg.

- Ekte kjærlighet er kjærlighet man har for seg selv, og det mangler jeg inni meg, fortalte hun på «Today Show» da hun brøt med Casper Smart for første gang sommeren 2014.

Lopez innså at hun hadde lett etter kjærligheten på feil plass - etter at det syv år lange ekteskapet til latinosangeren Marc Anthony (49) tok slutt i 2011.

På «Today Show» forklarte sangfuglen videre at hun har hatt dårlig selvfølelse helt siden oppveksten i nabolaget the Bronx i New York.

- Jeg følte meg trygg på hva jeg kunne, men ikke på hvem jeg var som person eller hva jeg hadde å tilby som jente. Selvfølelsen er noe jeg jobber med fremdeles, sa hun den gang.

Dette førte også til at hun hoppet inn i nye forhold altfor raskt.

- Jeg kastet meg over første person som dukket opp og som jeg følte jeg hadde litt kjemi med og ga meg trygghet.

Saken fortsetter under bildet.

PLANLA BRYLLUP: Bruddet fra Ben Affleck gikk hardt innpå Lopez. Her er de sammen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB Scanpix
PLANLA BRYLLUP: Bruddet fra Ben Affleck gikk hardt innpå Lopez. Her er de sammen under Oscar-utdelingen i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra brudd til bryllup

Da Ben Affleck (45) brøt forlovelsen med henne i januar 2004 ble Jennifer knust.

- Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg på en slik måte, som da det bryllupet ble avlyst. Kanskje fordi det var så offentlig. Det føltes som om hjertet ble revet ut av brystet mitt, har hun skrevet i biografien sin «True Love».

HETE FØLELSER: J-Lo legger ikke skjul på følelsene for sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER: J-Lo legger ikke skjul på følelsene for sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel giftet hun seg bare fem måneder senere med Marc Anthony.

- Han var en av mine beste venner som jeg hadde kjent i en årrekke. Jeg var allerede veldig glad i ham og vi hadde kjemi, og plutselig var han i livet mitt og sa: «Jeg er her for deg», avslørte hun videre i «Today Show».

- Men det jeg skulle visst den gangen er at ingen kan redde deg eller heale deg. Det må hver enkelt person gjøre selv.

Sammen med Anthony har Lopez tvillingene Emme og Max (9).

- Kjærligheten fra barna, kjærligheten jeg har til dem og det at de kom inn i livet mitt, fikk meg til å revurdere hva jeg gjorde med livet mitt og valgene jeg tok i forhold noen ganger.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTE: J-Lo datet P. Diddy fra 1999 til 2001. Også han var utro mot henne, har hun tidligere avslørt. Her er de sammen i år 2000. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTE: J-Lo datet P. Diddy fra 1999 til 2001. Også han var utro mot henne, har hun tidligere avslørt. Her er de sammen i år 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi startet en veldig turbulent affære

Fra 1997 til 1998 var Lopez gift med servitøren Ojani Noa. Deretter innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy (47).

- Det var første gang jeg var sammen med en person som ikke var trofast. Jeg var egentlig ikke klar for noe fast forhold etter min første skilsmisse, men han ga seg ikke, har hun fortalt til magasinet VIBE, ifølge Contactmusic.com.

Diddy klarte til slutt å smelte hjertet hennes, noe som gjorde utroskapen enda verre å takle.

- Vi startet en veldig turbulent affære. Et forhold hvor jeg strigråt, oppførte meg som en galning og følte jeg holdt på å miste meg selv. Livet mitt var ute av kontroll.

I februar 2001 brøt Lopez endelig med rapperen og musikkmogulen.

EKS-MANN: Jennifer med sin første ektemann, Ojani Noa, i april 1997. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANN: Jennifer med sin første ektemann, Ojani Noa, i april 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi gjorde det slutt så mange ganger at han ikke trodde det var over da jeg brøt med ham. Men jeg måtte tenke meg om, om jeg ønsket å være hjemme med barn i ti år mens jeg lurte på hvor han var klokken tre om natta, fortalte hun til bladet.

Senere samme år giftet Lopez seg med danseren og koreografen Cris Judd (48). Et ekteskap som kun holdt i ni måneder.

Judd synes det var vanskelig å være i et så høyprofilert forhold.

- Det er veldig tøft. Privatlivet blir invadert. Man er ikke lenger en normal person. Bryllupet vårt var et sirkus. Jeg tror flere mennesker ble arrestert mens de prøvde å klatre opp på et fjell for å snike seg inn, har han fortalt til Us Weekly.

GIFTET SEG I 2001: Ekteskapet mellom Jennifer og Cris Judd varte i mindre enn ett år. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG I 2001: Ekteskapet mellom Jennifer og Cris Judd varte i mindre enn ett år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er bestevenn med kjæresten

Deretter forelsket Lopez seg i Hollywood-kjekkasen Ben Affleck. Paret forlovet seg i 2002, men gjorde det slutt to år senere. Og kort tid etter giftet hun seg altså med Marc Anthony.

Popstjernens nyeste kjæreste, Alex Rodriguez, som tidligere har vært sammen med stjerner som Kate Hudson (38) og Cameron Diaz (45), avslørte onsdag at han er svært lykkelig med Lopez.

- Vi er bestevenner. Vi elsker å tilbringe tid sammen, og barna våre går utrolig bra sammen, så det er veldig bra, fortalte han til Entertainment Tonight.

Rodriguez har døtrene Natasha (12) og Ella (9) med eks-kona Cynthia Scurtis - som han skilte seg fra i 2008.

LES OGSÅ: Se hva DiCaprio svarte på J-Los sms-flørt

Love our weekends...🌺🌺🌺. Now back to work!! #riseandgrind #workhardhavefun #livelovelaugh

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on