I HARNISK: Sharon Osbourne mener at NBC og 1America's Got Talent» må stå til ansvar for at en sminkør, som også jobbet for henne i pogrammet, i fjor falt ned fra programmets scene og slo seg stygt. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over Press
I HARNISK: Sharon Osbourne mener at NBC og 1America's Got Talent» må stå til ansvar for at en sminkør, som også jobbet for henne i pogrammet, i fjor falt ned fra programmets scene og slo seg stygt. Foto: REX/Nikos Vinieratos/All Over PressVis mer

- Det er en dødsfelle

Sharon Osbourne raser mot «America's Got Talent».

SEOGHØR.NO: TV-personlighet og Ozzy-manager Sharon Osbourne (61) går hardt ut mot talentkonkurransen «America's Got Talent» etter at det ble kjent at en sminkør har saksøkt TV-programmet etter et alvorlig fall fra programmets scene.

- Det er den verste scenen i verden. En fyr designet et sceneopplegg med et hull i midten. Det må jo gå ut over noen, sier Osbourne til TMZ.

Sminkøren, som ifølge TMZ falt ned i et hull på scenen i juni i fjor og ble permanent skadet, heter Jude Alcala og var dessuten Sharon Osbournes sminkør da hun var dommer i «America's Got Talent» i fjor.

Osbourne, som sluttet på dårlig fot med produsentene, har altså intet å tape på å lange ut mot programmet - og TMZ hevder at hun fryder seg over at «erkefienden» hennes nå saksøkes.

Alcala har saksøkt både NBC og produsentene Syco Entertainment og FremantleMedia, da han mener at de er skyld i ulykken - fordi det ikke var satt opp skilt på scenen som advarte mot hullet.

Sharon Osbourne er for tiden dommer i den britiske versjonen av «X Factor».

LES OGSÅ: Faren avslørte fødsel på Twitter