«Camp Kulinaris»:

- Det er en beklagelig glipp

I et TV 2-program ble det røpet innhold vedrørende en deltaker i «Camp Kulinaris». - Svært seriøst, sier NENT.

KOKKEKONKURRANSE: Én av disse kjendisene vil stå igjen som vinner av årets «Camp Kulinaris». Hvem det ikke er, ble imidlertid røpet i et TV 2-program. Foto: Viaplay
KOKKEKONKURRANSE: Én av disse kjendisene vil stå igjen som vinner av årets «Camp Kulinaris». Hvem det ikke er, ble imidlertid røpet i et TV 2-program. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert

I februar var det endelig klart for en ny sesong av kokkekonkurransen «Camp Kulinaris». I programmet skal ti kjente fjes inn på kjøkkenet og sammen drive en restaurant i Kragerø.

Kjendisene er restaurantsjef etter tur, og det handler i all hovedsak om å imponere mesterkokken Kjartan Skjelde (45), som er dommer i programmet.

GÅR GALT: Christopher Mørch Husby skader seg i «Camp Kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

Hvert oppdrag avsluttes med en kokkekamp, hvor to deltakere kjemper i en intens kokkeduell hvor den som imponerer dommeren minst ryker ut.

Likt som andre realitykonkurranser, deriblant «Farmen» og «71 grader nord», ryker en og en deltaker ut, før man til slutt står igjen med en vinner.

Innspillingen foregikk tidlig på høsten i fjor, så deltakerne selv vet godt hvem som vinner og hvem som ryker når. Dette må de imidlertid holde skjult.

Denne detaljen har dog vist seg å ikke alltid være så lett.

GÅR GALT: Det gikk ikke helt som det skulle da Håvard Lilleheie prøvde å kvele et nys under «Camp Kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

- Svært seriøst

Årets sesong er som nevnt godt i gang, men det er fortsatt en god stund til vinneren kåres. Nå ser det imidlertid ut til at det har skjedd en glipp, og dét av TV 2.

Én av deltakerne dukket denne uken opp i et av kanalens programmer, hvor vedkommende kunne fortelle at han/hun ikke vinner kokkekonkurransen.

Programredaktør i NENT, Jonas Møller, forteller til Se og Hør at de har blitt informert om episoden av den aktuelle deltakeren, men at de foreløpig ikke har mottatt noen reaksjoner fra seerne.

FULL FYR: Håvard Lilleheie skal tøffe seg litt ekstra foran mesterkokken Kjartan Skjelde i «Camp Kulinaris», men det går ikke helt etter planen. Reporter: Kine Falch. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Slike glipper tar vi svært seriøst da det både er uheldig for vårt publikum, og for deltakeren ved at spenningen rundt vedkommenes deltakelse blir redusert.

Se og Hør har også vært i kontakt med den aktuelle deltakeren, som er gjort oppmerksom på saken.

- Ikke vår intensjon

Møller forteller også at de på nåværende tidspunkt ikke har vært i dialog med TV 2 angående dette, men forsikrer om at de følger med.

- Per nå har det ikke vært behov for å endre våre rutiner for «Camp Kulinaris», men vi tar selvfølgelig dette på alvor og vil følge nøye med fremover sånn at slike glipper ikke gjentar seg, legger Møller avslutningsvis til.

STORMET UT: Det gikk hett for seg på kjøkkenet da Maria Moen og Fetisha Williams føk i tottene på hverandre under fjorårets sesong av «Camp Kulinaris». Vis mer

Se og Hør har også opplyst TV 2 om seansen og hvilket program det gjelder. Kanalens pressesjef, Jan-Petter Dahl, innrømmer at det har skjedd en glipp.

- Det har selvsagt ikke vært vår intensjon å røpe innhold fra andre TV-programmer. Det er en beklagelig glipp fra vår side, og vi håper ikke at dette har ødelagt spenningen for altfor mange seere.

- Vi har heldigvis ikke mottatt noen reaksjoner fra seere på dette, legger han til avslutningsvis.

GLAD: Grunde Myhrer har ikke vært å se i tv-ruta siden «Camp Kulinaris» for to år siden, men denne våren er han tilbake med mange baller i lufta. Og hvordan går det med Grunde på privaten? Vi har spurt. Vis mer

LES OGSÅ: - Ble kastet ut av Forsvaret på dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer