«Camp Kulinaris»:

- Det er en beklagelig glipp

I et TV 2-program ble det røpet innhold vedrørende en deltaker i «Camp Kulinaris». - Svært seriøst, sier NENT.

KOKKEKONKURRANSE: Én av disse kjendisene vil stå igjen som vinner av årets «Camp Kulinaris». Hvem det ikke er, ble imidlertid røpet i et TV 2-program. Foto: Viaplay
KOKKEKONKURRANSE: Én av disse kjendisene vil stå igjen som vinner av årets «Camp Kulinaris». Hvem det ikke er, ble imidlertid røpet i et TV 2-program. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert

I februar var det endelig klart for en ny sesong av kokkekonkurransen «Camp Kulinaris». I programmet skal ti kjente fjes inn på kjøkkenet og sammen drive en restaurant i Kragerø.

Kjendisene er restaurantsjef etter tur, og det handler i all hovedsak om å imponere mesterkokken Kjartan Skjelde (45), som er dommer i programmet.

Hvert oppdrag avsluttes med en kokkekamp, hvor to deltakere kjemper i en intens kokkeduell hvor den som imponerer dommeren minst ryker ut.

Likt som andre realitykonkurranser, deriblant «Farmen» og «71 grader nord», ryker en og en deltaker ut, før man til slutt står igjen med en vinner.

Innspillingen foregikk tidlig på høsten i fjor, så deltakerne selv vet godt hvem som vinner og hvem som ryker når. Dette må de imidlertid holde skjult.

Denne detaljen har dog vist seg å ikke alltid være så lett.

- Svært seriøst

Årets sesong er som nevnt godt i gang, men det er fortsatt en god stund til vinneren kåres. Nå ser det imidlertid ut til at det har skjedd en glipp, og dét av TV 2.

Én av deltakerne dukket denne uken opp i et av kanalens programmer, hvor vedkommende kunne fortelle at han/hun ikke vinner kokkekonkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer