Ina Wroldsen

- Det er en av menneskehetens største feil

Ina Wroldsen snakker ut om ekteskapsproblemene.

ÆRLIG: Den norske artisten og låtskriveren Ina Wroldsen er gift med britiske Mark Ellwood. Det har ikke alltid vært like enkelt, spesielt da paret valgte å forlate London til fordel for Sandefjord. Foto: NTB scanpix
ÆRLIG: Den norske artisten og låtskriveren Ina Wroldsen er gift med britiske Mark Ellwood. Det har ikke alltid vært like enkelt, spesielt da paret valgte å forlate London til fordel for Sandefjord. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske popstjernen Ina Wroldsen (34) har skrevet sanger for noen av verdens største stjerner. Det er heller ikke til å stikke under stol at solokarrieren de siste årene har tatt seg opp.

I Norge er hun også kjent som dommer i «Idol», der hun har bestemt hvilke håpefulle deltakere som får komme gjennom nåløyet. Når hun ikke sitter i dommerpanel eller reiser verden rundt, veksler hun mellom å bo i London og Norge.

Det har derimot ikke alltid vært så enkelt. I et nytt intervju med magasinet The Line Of Best Fit, forteller hun om sjalusien hun følte på da hun og mannen flyttet til Norge. I Norge har VG omtalt saken.

- Holdt på å dø

Det var i 2015 at Sandefjord-kvinnen og mannen, Mark Ellwood, forlot London til fordel for Norge. Paret har sønnen William (9) sammen. Avgjørelsen var derimot ikke alltid like enkel å svelge, spesielt for Mark.

- Han ville ikke flytte til Norge, men jeg holdt på å dø etter å få kommet meg hjem. Vi hadde vært sammen lenge, åtte år i London, men jeg ville hjem. Så vi kom tilbake og fant dette hjemmet, men han hadde det vanskelig. Vi hadde det vanskelig, forteller hun åpent til magasinet.

Wroldsen er i disse dager aktuell med den nye singelen «Mine», som tar for seg tematikken hun selv diskuterer i intervjuet. Hun forteller videre at spørsmålet om hvilken by som var best, Sandefjord eller London, utviklet seg til et slags sjalusidrama.

- Jeg sa: 'Tilhører du London eller meg? Er du hennes eller min?' «I bet she lets you have it hard» fra sangen handler ikke om sex, det handler om hvor mye gøy han har det i London i forhold til her, hahaha, ler hun i intervjuet, og legger til at hun var sjalu på London.

Han hadde hjertet sitt i en annen by, og hun ønsket å ha ham helhjertet i Norge. I etterkant har hun fundert mye på dette med parforhold, og har kommet frem til at monogami i grunn ikke er naturlig. Hun har også tenkt over hvorfor mennesker har behov for å ha eierskap til hverandre.

- Vi gifter oss og tror at denne personen nå er «min person». Det er en av menneskehetens største feil. Jeg hører folk snakke om barna sine som om de eier dem - det gjør man ikke. De kommer til å dra, og du trenger å være beredt på det, mener Wroldsen.

Ble operert

Tross ekteskapsproblemer med flytting, går det nå på skinner for Wroldsen. Helsen har derimot ikke alltid vært helt på lag med henne. På Instagram la den norske musikeren ut at hun høsten 2016 ble hofteoperert, og at hun lå innlagt på sykehus.

«Hip hip hooray!», sto det på bildet artisten nå har lagt ut, der to hofter også er tegnet. I bildets medfølgende tekst åpnet hun seg opp om den medfødte sykdommen hofteleddsdysplasi.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er dette en utviklingsfeil i hofteskålen, der tidlig behandling er avgjørende for prognosen.

Omtrent én av tusen barn blir født med hofta ute av ledd, og ti av tusen kan «ha grunn hofteskål der lårbeinshodet kan skli ut».

I Wroldsens tilfelle ble ikke dette oppdaget før sent i livet, og hun har slitt med komplikasjoner lenge. Hun ble operert, og skrev at hun har fått en rosa, ny hofte.

- Operasjonen gikk bra, og jeg kan ikke tro at jeg snart kanskje kan gå rundt uten å halte, at jeg kan bevege hofta mi og at jeg kan stå opp om morgenen uten smerte i ryggen, skrev 32-åringen til sine følgere.

- Jeg skal slappe av og ta det rolig nå de kommende dagene, men jeg har en overraskelse for dere som kommer snart, så følg med her, skrev hun.

LES OGSÅ: Røper pinlig historie fra Las Vegas-bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer