Mariah Carey:

- Det er en av de pinligste tingene som har skjedd meg

Da Barack og Michelle Obama fikk møte popstjernens tvillinger, gikk det ikke helt som planlagt.

FLAU EPISODE: Michelle Obama fikk holde Mariah Careys sønn mens de danset sammen på scenen under seremonien «National Christmas Tree Lighting» i 2013. Det angret hun bittert på. Foto: NTB Scanpix
FLAU EPISODE: Michelle Obama fikk holde Mariah Careys sønn mens de danset sammen på scenen under seremonien «National Christmas Tree Lighting» i 2013. Det angret hun bittert på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kan være godt å vite at Hollywood-stjernene også opplever ydmykende og hysterisk morsomme historier som småbarnsforeldre fra tid til annen, slik som oss vanlige dødelige.

Mandag avslørte Mariah Carey (48) at hun hadde en fryktelig ubehagelig episode da tvillingene hennes Monroe og Moroccan (7) møtte det tidligere presidentparet, Barack og Michelle Obama, for fem år siden.

Hendelsen fant sted under den årlige «National Christmas Tree Lighting»-seremonien i Washington i 2013. Møtet mellom barna, som den gang var to år, og den mektige duoen, ble ikke som forventet.

Saken fortsetter under bildet.

FLERE MØTER: Mariah Carey har møtt Michelle og Barack Obama ved flere anledninger. Her under et juleevent i Washington i 2010 - før popstjernens barn var født. Foto: NTB Scanpix.
FLERE MØTER: Mariah Carey har møtt Michelle og Barack Obama ved flere anledninger. Her under et juleevent i Washington i 2010 - før popstjernens barn var født. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ødela kjolen

Moroccan, også kalt «Rocky», endte nemlig opp med å ødelegge presidentfruens antrekk.

- Rocky spydde på Michelle Obamas kjole, og det er en av de pinligste tingene som noen gang har skjedd meg, avslørte sangfuglen da hun gjestet Andy Cohens TV-show «Watch What Happens Live», ifølge Contactmusic.com.

- Michelle bare: «Takket være deg, Rocky, så kan jeg aldri bruke denne kjolen igjen. Tusen takk», la Carey lattermildt til.

Saken fortsetter nedenfor.

- ET VANSKELIG INTERVJU: Guri Solberg lurte først på om Mariah Carey var full da hun intervjuet henne i New York. - Jeg tenkte at hun enten var full, eller sliten, eller bare koko, sier Solberg til Dagbladet. Se intervjuet her. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Tvillingenes far er Mariah Careys eksmann, komikeren og skuespilleren, Nick Cannon (38). I 2014 kom nyheten om at duoen skulle skilles etter seks år som ektepar.

- Det er trøbbel i paradis. Vi har bodd fra hverandre i et par måneder allerede. Hovedfokuset mitt nå er barna, fortalte Cannon til Insider With Yahoo den gang.

Paret sjokkerte alle ved å gifte seg på Bahamas i 2008 etter å ha kjent hverandre i kun to måneder.

Tre år senere ble de foreldre til tvillingene Moroccan og Monroe, som de etter bruddet har samarbeidet tett om.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er ikke bare barna som har sørget for at popstjernen har klart å skape overskrifter den siste tiden. I vår sto «Without You»-stjernen nemlig frem og fortalte at hun er bipolar.

Carey hadde da holdt sykdommen skjult i 17 år. Hun fikk diagnosen allerede i 2001 da hun havnet på sykehus etter et mentalt sammenbrudd.

- Jeg nektet å tro det, delte Mariah i et intervju med magasinet People i april.

Redd for å bli avslørt

Videre innrømmet den talentfulle artisten at det ikke var lenge siden hun søkte profesjonell hjelp etter «de tøffeste årene hun noen gang hadde vært gjennom».

- Frem til nylig levde jeg i fornektelse, isolasjon og i konstant frykt for at noen skulle avsløre meg. Men det ble en for stor byrde å bære rundt på, så jeg klarte rett og slett ikke gjøre det lenger. Jeg søkte og fikk hjelp, jeg sørget for å ha positive mennesker rundt meg slik at jeg kunne fortsette å gjøre det jeg elsker - skrive sanger og lage musikk, delte hun med bladet.

Carey er en av verdens mest suksessfulle sangere gjennom tidene, med 18 hits på toppen av hitlistene og mer enn 200 millioner solgte plater. Etter å ha lidd i det skjulte, går hun nå til terapi og tar medisiner for bipolar lidelse II.

Saken fortsetter nedenfor.

«Bipolar lidelse, også kjent som manisk depressiv lidelse, er en tilstand som kjennetegnes ved at stemningsleiet kan svinge mellom to ytterpoler», ifølge Lommelegen.no.

«Bipolar I, den klassiske formen, kjennetegnes av kraftige maniske tilstander og alvorlige depresjoner. Enkelte opplever hallusinasjoner, vrangforestillinger og sterk forvirring. Bipolar II kjennetegnes av alvorlige depresjoner og mildere oppstemte episoder (hypomani)», står det videre på lommelegens nettsider.

Nekter å la lidelsen definere seg

Medisinene Mariah Carey nå tar ser ut til å virke bra, og gjør henne ikke for trøtt eller døsig. Hun ble i stedet irritert, som følge av alvorlige søvnproblemer.

- Det viste seg at jeg opplevde en form for mani, og til slutt gikk jeg på veggen. I de depressive periodene mine hadde jeg veldig lav energi. Jeg følte meg alene, trist og skyldig for at jeg ikke gjorde det som trengtes for karrieren min.

«We Belong Together»-stjernen sa at hun ønsket å stå frem fordi hun nå er på en god plass i livet, og derfor føler seg komfortabel med å diskutere sine psykiske problemer.

- Jeg håper vi kan komme til et punkt hvor det er mindre stigma og folk slipper å gå gjennom dette alene. Det kan være utrolig isolerende. Å være bipolar trenger ikke å definere deg som menneske, og jeg nekter å la det definere eller kontrollere meg, forklarte hun til bladet.

LES OGSÅ: - Tviler på at hun kjenner seg igjen i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer