- Det er en ære

Britisk presse står i kø for Aksel Hennie.

FÅR SKRYT: «Hodejegerne», med Aksel Hennie i en meget sentral rolle, har hatt stor suksess på norske kinolerreter og kan nå på vei ut i seiersgang på internasjonale filmfestivaler. Foto: Erik Aavatsmark/Friland AS
FÅR SKRYT: «Hodejegerne», med Aksel Hennie i en meget sentral rolle, har hatt stor suksess på norske kinolerreter og kan nå på vei ut i seiersgang på internasjonale filmfestivaler. Foto: Erik Aavatsmark/Friland AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske storfilmen «Hodejegerne», basert på Jo Nesbøs roman, presenteres for øyeblikket på prestisjetunge London Film Festival.

Skuespiller Aksel Hennie er selv til stede i London, hvor han har blitt møtt med voldsom medieinteresse.

35-åringen har snakket med Independent, The Times, The Irish Independent og skotske Herald, skriver Dagbladet.

- En ære. Morsomt at utlendingene er interessert, sier Hennie til VG.

Håpet nå er at suksessen i Norge også skal vise seg i utandet. Over en halv million nordmenn har til nå sett «Hodejegerne».

- Jeg håpet og drømte om at folk skulle like filmen. Når det skjer, er det utrolig kult. Jeg er veldig takknemlig, sier Aksel Hennie til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dritt lei kjendiser som tråler den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer