- Det er en ære

Torsdag opptrer LidoLido sammen med flere av verdens største artister i Philadelphia i USA.

VANT SPELLEMANNPRIS: I mars kunne LidoLido juble for prisen «Årets nykommer» med debutalbumet «Pretty Girls & Grey Sweaters» under Spellemannfesten.  Foto: FAME FLYNET
VANT SPELLEMANNPRIS: I mars kunne LidoLido juble for prisen «Årets nykommer» med debutalbumet «Pretty Girls & Grey Sweaters» under Spellemannfesten. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til tross for sin unge alder har artisten Peter Losnegård (20) - kjent som LidoLido - blant annet rukket å varme opp for Beyoncé på Telenor Arena og hente hjem en spellemannspris.

Sist uke fikk han også forespørsel om å opptre på USAs største gratiskonsert «Philly 4th of July Jam» sammen med artister som John Mayer, Ne-Yo, J.Cole og Demi Lovato.

- Det er alltid inspirerende å være sammen med talentfulle mennesker og veldig kult at arrangører føler de kan putte meg på samme scene som så flinke artister. Det er en ære, forteller Losnegård i et intervju med Dagbladet.

Onsdag drar 20-åringen sammen med band og familie til Philadelphia i USA og torsdag 4. juli står han på scenen.

- J. Cole er en av mine absolutte favorittartister om dagen, så det hadde vært spesielt kult å få møtt han. Opp gjennom åra har jeg også hørt mye på både Ne-Yo og John Mayer, så det hadde vært utrolig kult å møte dem også, sier han til avisa.LES OGSÅ: Kjærester, hvem vet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer