FORLOVET: I dag er Jennifer Aniston lykkelig med skuespilleren Justin Theroux. Her er paret sammen på en filmpremiere i sommer.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: I dag er Jennifer Aniston lykkelig med skuespilleren Justin Theroux. Her er paret sammen på en filmpremiere i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er ekstremt viktig å tilgi

Etter ti år har Jennifer Aniston tilgitt Brad Pitt.

SEOGHØR.NO: I 2004 falt Jennifer Anistons (45) verden sammen da det ble kjent at ektemannen Brad Pitt (50) hadde innledet et forhold til Angelina Jolie (39) - Pitts motspiller i filmen «Mr. and Mrs. Smith».

Etter fem år som mann og kone annonserte paret at de skulle separeres i januar 2005.

Til tross for det smertefulle bruddet avslører Aniston nå at hun ikke har noen vonde følelser for mennesker som tidligere har såret henne.

- Jeg har lett for å tilgi, og mener det er ekstremt viktig å kunne tilgi. Hvis ikke bygger ting seg opp som giftig avfall. Det er ingenting som er verre enn å være bitter på noen.

- Man må la ting gå, og si: «Vi er alle mennekser og vi gjør feil». Å gå rundt å være bitter er som å ta rottegift og vente på at rotta skal dø, sier hun til Harper's Bazaar, ifølge TMZ.com.

Saken fortsetter under bildet.

LAR FORTID VÆRE FORTID: Brad og Jennifer var et av Hollywoods aller heteste par, men etter at Brad var utro mot henne med Angelina Jolie, gikk ekteskapet i tusen knas. Foto: Stella Pictures
LAR FORTID VÆRE FORTID: Brad og Jennifer var et av Hollywoods aller heteste par, men etter at Brad var utro mot henne med Angelina Jolie, gikk ekteskapet i tusen knas. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vokste som singel

Etter skilsmissen tok Jennifer en pause fra menn og dating, men i 2011 fant hun lykken igjen med skuespillerkollega Justin Theroux (43) mens de spilte inn komedien «Wanderlust» sammen.

- Å være singel en periode hjalp meg å komme til et sted hvor jeg ble mer komfortabel med meg selv, og gjorde meg klar til å finne kjærligheten og en partner igjen. Det var veldig viktig for meg for å vokse som kvinne, forteller hun.

Ett år etter at Jennifer og Justin ble kjærester, fridde han til henne, men duoen har foreløping ingen hast med å gifte seg.

LES OGSÅ: - Tok mange år å komme over foreldrenes skilsmisse