- Det er dritkjipt å bli eldre!

Kathrine Sørland holder på skjønnheten med sminke og løspupper.

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland (32) startet modellkarrieren bare 15 år gammel, og i 2002 kom hun på fjerdeplass i den prestisjefylte konkurransen «Miss World». Selv om hun regnes som en av Norges vakreste kvinner, innrømmer hun at hun lar seg påvirke av skjønnhetsidealet. 
 
- Jeg føler jeg opplever det hver dag. Da jeg var yngre var det vanskelig å ta det innover meg og jeg lot det påvirke meg i en helt annen grad. Nå har jeg lært meg å gi litt mer f…, sier Sørland til Seoghør.no. 

Skjønnhetspresset er noe alle kvinner opplever og modellen har spilt inn dokumentaren «Size Zero», der hun blant annet ser nærmere på samfunnets kroppsideal. Programmet har premiere på TLC Norge i mai. 

Med over 15 års modellerfaring merker Sørland alderen på kroppen, selv om hun bare er i begynnelsen av 30-årene. 

- Det er dritkjipt å bli eldre! Jeg føler meg ikke så gammel ennå. Jeg har noen år igjen før jeg seriøst må begynne å vurdere om jeg skal ta den rynken eller løfte det og trene litt ekstra der. Foreløpig er jeg fornøyd med at jeg holder meg bra med litt sminke, løspupper og innstramminger, spøker den vakre blondinen. 

- Vurderer du å fikse på utseende i fremtiden?  

- Jeg tar ikke så mye stilling til det nå, men jeg er ikke negativ til å teste forskjellige ting. Men å legge meg under kniven og dra opp ansiktet, tror jeg aldri jeg kommer til å gjøre. Det ser ikke fint ut, konstaterer programlederen. 

LES OGSÅ: - Plutselig hatet jeg alt som het menn, sier Kathrine SørlandLES OGSÅ: - Plutselig hatet jeg alt som het menn