«Ex on the Beach» Norge:

- Det er det villeste jeg har vært med på

Reality-profilen gjør suksess i utlandet.

DRAMA: Det har begynt å oppstå gnister mellom Melina og Adrian, og stemningen blir derfor svært dårlig da Melina tar Adrian og Sandra i å ha sex under en fest. Video: Discovery Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprogrammet «Ex on the Beach» har skapt en rekke overskrifter siden oppstarten i midten av august, på grunn av de mange kontroversielle hendelsene som har oppstått i villaen på Mauritius. Heftige krangler og andre drøye hendelser har bidratt til diskusjoner også etter endt innspilling.

Det er ikke fullstendig uvanlig at deltakere i såkalte «skandale-realityserier» kan få konsekvenser i ettertid, for eksempel hos familie eller hos arbeidsgiver.

Tidligere i år avslørte VG at en av deltakerne, Adrian Sellevoll (20), ble sparket fra modellbyrået Team Models på grunn av deltakelsen i programmet. Det bekreftet modellmamma Eivor Øverbø, som har drevet byrået i 52 år, til avisen.

Hun forklarte at det ville være dårlig reklame for byrået dersom de lot Adrian fortsette å representere Team Models etter realitydeltakelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

MODELL: Adrian Sellevoll gjør det bra som modell - også i utlandet. Foto: Adam Dawda
MODELL: Adrian Sellevoll gjør det bra som modell - også i utlandet. Foto: Adam Dawda Vis mer

Det vil imidlertid ikke si at dette satte en stopper for 20-åringens modellkarriere. Like etter at VGs sak ble publisert, ble han kontaktet av et annet modellbyrå, EB Models, som ønsket å ta han under vingene.

Overfor Se og Hør beskriver han situasjonen som det beste som kunne skje.

- Plutselig fikk jeg masse å gjøre. Jeg kødder ikke – dagen etter at jeg fikk kontrakt sa de at jeg skulle til Milano i mai. Det var sykt nice. Seriøst dagen etter, mens jeg hos Team Models ikke fikk gjort stort. Jeg gikk fra å gjøre testfotograferinger til å gå for Birkenstock i Firenze, liksom, forteller han.

Saken fortsetter nedenfor.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Store drømmer

Hans store gjennombrudd, som han selv omtaler det som, kom da han for noen uker siden ble booket til å gå for Emporio Armani under moteuken i Milano.

Sammen med noen av verdens mest kjente kvinne- og herremodeller spaserte han ned catwalken, noe som ikke gikk upåaktet hen i norsk presse.

- Det var sykt gøy å få gå for Armani. Det er det villeste jeg har vært med på. Jeg driter i pengene ved det hele, jeg har bare lyst til å se hvor langt jeg kan komme. Hvor langt jeg kan pushe meg selv, liksom. Det er et tungt yrke, men jeg vil nå toppen, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om moteuken er over, befinner han seg fortsatt i den italienske motehovedstaden. Han bor i et modellkollektiv, og da han først kom ned var det hele åtte andre som bodde i den. Nå har flere reist videre til andre moteuker eller hjem, men Sellevoll holder fortsatt koken.

- Drømmen hadde jo selvfølgelig vært å gå for de aller største. Gucci, Fendi eller Dolce & Gabbana. Jeg har lenge jobbet mot dette, og akter å fortsette. Penger tjener jeg på å lage russelåter og sponsorting på Instagram. Selv har jeg også noen andre forretningsideer. Jeg tenker blant annet på å lage kolleksjon selv. Ikke sånn som andre nordmenn gjør, ved at de putter en logo på en hettegenser og kaller det fashion. Jeg skal lage helt sjuke ting, flirer han.

Saken fortsetter nedenfor.

DRØMMER: Realitydeltakeren ønsker også å kunne designe en egen kleskolleksjon i fremtiden. Foto: Adam Dawda
DRØMMER: Realitydeltakeren ønsker også å kunne designe en egen kleskolleksjon i fremtiden. Foto: Adam Dawda Vis mer

Forholdet tok slutt

Modellen fra Bergen var tidligere sammen med deltaker Melina Johnsen. De ble sammen under innspillingen, men gikk hver til sitt for en måneds tid siden.

Han kan fortelle at de to ikke har særlig med kontakt akkurat nå, og at det derfor er litt rart å kommentere ting som ble innspilt i januar – men som vises nå.

I klippet øverst i saken kan man se at stemningen er noe kjølig mellom dem. Han forklarer overfor Se og Hør at de ordnet opp den gangen.

- Nå har vi egentlig ingen kontakt. Hun får kjøre sitt eget løp, og det er jo kult at det skjer så mye for henne, sier han om eksen sin.

OVERRASKET: Det var duket for premiere på «Ex on the Beach». Realitykollegene Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kunne avsløre overfor Se og Hør at de to har funnet tonen etter innspilling. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum. Vis mer

Det var på premierefesten til «Ex on the Beach» at Adrian og Melina avslørte overfor Se og Hør at de hadde holdt forholdet hemmelig i syv måneder.

En måned senere tok forholdet imidlertid slutt.

- Vi er ikke sammen lenger, og jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Mer enn det ønsker jeg ikke å si. Jeg er ikke på jakt etter noe nytt forhold nå, sa Melina til Se og Hør i midten av september.

LES OGSÅ: Sykehusdramaet som ikke ble vist på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer