- Det er det viktigste i livet mitt

Ole Paus ser frem til mer tid sammen med døtrene.

GIR SEG: Ole Paus ser frem til å få mer tid sammen med døtrene på ti og elleve år nå som han har gitt ut sin siste plate. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
GIR SEG: Ole Paus ser frem til å få mer tid sammen med døtrene på ti og elleve år nå som han har gitt ut sin siste plate. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Ole Paus (66) ha vært i musikkbransjen i hele 43 år. Men nå, etter omtrent like mange utgivelser velger Paus å legge karrieren som plateartist på hylla. I et nytt intervju med Dagbladet forteller artisten at han og platebransjen har vokst fra hverandre, men at de skilles i overenstemmelse som venner.

- Det kjennes ikke så rart som du sikkert tror. Jeg tror det er klokt å slutte nå. Bedre enn denne utgivelsen er jeg ikke, har heller ikke vært det, og kommer i alle fall ikke til å bli det. Sansene sløves med alderen og det verste som kan skje er at man blit selvtilfreds og like kritisk, sier Paus til avisen.

Paus har de siste årene hatt en spesiell posisjon blant det norske folk. Etter 22.juli ble han hele landets sjelesørger da sangen «Mitt lille land» ble en del av manges sørgeprosess. Senere ble han en fast leverandør av tårevåte øyeblikk i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». På den siste platen er Paus tilbake til starten av karrieren og harselerer og lager satire av enkelte deler av samfunnet, men  den folkekjære artisten er ikke redd for å terge på seg noen han ikke ønsker å legge seg ut med.

- Det hadde vært noe annet hvis jeg ikke sto for det jeg har skrevet, men det gjør jeg. Jeg tror faktisk ikke jeg er redd for noen ting lenger. Min eneste frykt er at det skal skje noe med dem jeg er glad i. Skal det være oppgjør, så skal det være oppgjør. Men jeg merker selv at det er et annet alvor i det nå.

 Ole Paus vil nå fortsette med å spille konserter og skriver låter for seg selv og andre, men først og fremst forsøke å være en god far for de to yngste døtrene på ti og elleve år.

- Det er det viktigste i livet mitt, helt enkelt, og jeg har i lagt noen større planer for fremtiden, avslutter Paus til Dagbladet.

LES OGSÅ:  Tror onkelen ble myrdetVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer