GLEMMER ALDRI: Rune Andersen glemmer aldri den dagen i 2006 hvor familien hans var involvert i en trafikkulykke. Foto: SCANPIX
GLEMMER ALDRI: Rune Andersen glemmer aldri den dagen i 2006 hvor familien hans var involvert i en trafikkulykke. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er det verste øyeblikket i mitt liv

Rune Andersens familie havnet i alvorlig trafikkulykke.

SEHER.NO: Komiker Rune Andersen (47) er for tiden aktuell med humorshowet "Litt av en mann" på Latter i Oslo, og forestillingen har høstet gode kritikker i landets største aviser.

47-åringen blir for de fleste forbundet med latter og humor, men privat opplevde Andersen for et par år siden noe som var alt annet enn hyggelig.
 
Til Se og Hør Weekend forteller Andersen om den gangen hans egen sønn Edvald (5) og eks-kona Torhild havnet i en alvorlig kollisjon med en trailer.
 
Se det store intervjuet med Rune Andersen i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

- Det går ikke an å beskrive hvordan det er å høre på radio at de du tok farvel med på fergeleiet 30 minutter tidligere, er innblandet i en alvorlig ulykke med en trailer, forteller han til bladet.

Ulykken skjedde sommeren 2006 på E18 ved Lillesand, da bilen med eks-kona og sønnen havnet i motgående kjørefelt og frontkolliderte med en trailer.

Ifølge Se og Hør ble ytterligere et tungt kjøretøy involvert i kollisjonen og det begynte samtidig å brenne.

- Straks jeg høret meldingen på radio, skjønte jeg at det måtte være familien min som var involvert. Det er det verste øyeblikket i mitt liv. Jeg får gåsehud den dag i dag når jeg tenker på det, innrømmer han til Se og Hør.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tjener fett på komi-show