- Det er det verste jeg har sett

«Luksusfellen»-ekspertene klarte ikke å skjule sin forbauselse da de fant ut hvor stor gjelden til Tom Roger faktisk var.

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Luksusfellen» får Hamar-mannen Tom Roger Veslum (27) besøk av ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Jonas Bakkevig.

Og ekspertene blir svært overrasket når de finner ut at Veslum skylder nesten halvannen million kroner uten å eie sin egen bolig.

- Det er det verste jeg har sett, utbryter Kvadsheim i programmet.

- Akkurat det er jo ikke så kult å høre. I forhold til mange andre hadde jeg mye gjeld men ingen verdier. Jeg hadde jo en leilighet i gjeld uten å eie en leilighet, forteller Veslum til Seoghør.no.

De økonomiske problemene skyldes blant annet kredittkortgjeld, kjøp og salg av biler med tap og gjeld til familiemedlemmer.

Vurderte å rømme landet

FÅR HJELP: I onsdagens program er det Tom Roger Veslum som får besøk av ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Jonas Bakkevig. Foto: TV3
FÅR HJELP: I onsdagens program er det Tom Roger Veslum som får besøk av ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Jonas Bakkevig. Foto: TV3 Vis mer

«Luksusfellen»-deltageren vær nær ved å gi fullstendig opp én uke før han fikk vite at han fikk være med i programmet.

- Jeg hadde gitt opp alt, og var klar til å reise utenlands. Ta den korte veien. Men så tenkte jeg på konsekvensene, og ønsket å stå for det jeg hadde gjort.


For Veslum var det ikke vanskelig å delta i TV-programmet, selv om han blottlegger sin egen økonomi.

- Det har egentlig gått greit. Det er såpass normalt å gå på en økonomisk smell nå for tiden. Selvsagt er det en liten barriere å vise seg fram på TV, men det er vel noen hundre tusener som ser på i de 40 minuttene programmet varer, også er det glemt etterpå, sier han til Seoghør.no.

Brukte penger for å kompensere for mobbing

VURDERTE Å STIKKE AV: Veslum vurderte å forlate landet fordi gjelden var så høy. Men så tok han til fornuften, og ville stå for det han hadde gjort. Foto: TV3
VURDERTE Å STIKKE AV: Veslum vurderte å forlate landet fordi gjelden var så høy. Men så tok han til fornuften, og ville stå for det han hadde gjort. Foto: TV3 Vis mer

Selv ser han positivt på sin økonomiske fremtid, etter å tidligere ha brukt mye penger for å kompensere for at han ble mobbet i ungdomstiden.

- Jeg hadde levt godt og over evne i noen år. Blant annet for å lage et skalkeskjul rundt meg selv. Nå er det godt å vite at det er et lys i enden av tunnelen.


«Luksusfellen» sendes onsdager klokken 20.30 på TV3.

Se hele episoder av «Luksusfellen» på Se.no.

LES OGSÅ: - Luksusfellen reddet meg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.