- Det er det verste jeg har opplevd

Eli Hagen skalv og gråt etter sin mest sjokkerende opplevelse.

FÆL OPPLEVELSE: Eli Hagen minnes den kvelden hun ved et uhell kjørte ned slottstrappa etter å ha skysset ektemann og daværende FrP-formann Carl I. Hagen til slottsball, med gru. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FÆL OPPLEVELSE: Eli Hagen minnes den kvelden hun ved et uhell kjørte ned slottstrappa etter å ha skysset ektemann og daværende FrP-formann Carl I. Hagen til slottsball, med gru. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eli Hagen (65) er i vinden som «Skal vi danse»-deltaker for tiden, og lørdag høstet hun mange lovord fra dommerpanelet for sin samba.

Én gang hun derimot gjorde noen feiltrinn, var en mørk høstkveld i 2001 - da hun kom til å kjøre ned slottstrappen etter å ha skysset ektemannen Carl I. Hagen til stortingsmiddag på Slottet.

- For meg var opplevelsen et sjokk. Først når jeg kom hjem, parkerte bilen og løp inn, slo det meg at jeg kunne ha drept noen! minnes den spreke 65-åringen overfor Dagbladet Magasinet.

UHELL: «Trappestuntet» til Eli inntraff høsten 2001. Her er ekteparet avbildet i kronprinsparets bryllup tidligere samme år.  Foto: Tor Kvello/ Se og Hør
UHELL: «Trappestuntet» til Eli inntraff høsten 2001. Her er ekteparet avbildet i kronprinsparets bryllup tidligere samme år. Foto: Tor Kvello/ Se og Hør Vis mer

Skalv og gråt

Selv om Eli Hagen også i 2006 vakte oppstyr i pressen med boka «Gift med Carl - Elskerinne, sekretær og hustru», kan ingenting måle seg med medietrykket etter «trappestuntet».

- Og hva skjedde? Jo, Dagbladet stod på døra bare minutter etterpå og ringte på og ringte på og ville ikke gi seg. Jeg glemmer det aldri. Jeg satt der inne og skalv og gråt. Det eneste jeg var sikker på, det var at aldri i livet om noen dagbladjournalist skal få se meg gråte!

- Carl, stakkars, ble dratt ut av ballet av politiet, og de kom hjem og jeg måtte blåse ballong og... Ja, det er det verste jeg har opplevd, forteller Eli Hagen til Dagbladet Magasinet i dag.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke gå ned mer i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer