«Skal vi danse»:

- Det er det tyngste

Nok en kjendis måtte forlate parketten i «Skal vi danse».

«SKAL VI DANSE-EXIT»: Dette sier de om at de ikke skal se hverandre like mye fremover. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Konkurransen begynner for alvor å tilspisse seg i årets sesong av «Skal vi danse». Forrige helg var det imidlertid ingen par som røyk ut av konkurransen, ettersom skihopper Maren Lundby måtte trekke seg.

Hun var årets tredje deltaker som har trukket seg fra dansekonkurransen.

Lørdag kveld var det likevel ingen nåde, og etter en intens danseduell måtte Royane og Ole Thomas takke for seg og legge danseskoene på hylla.

«SKAL VI DANSE»: Royane Harkati og Ole Thomas Hanser kysset på parketten forrige lørdag. Nå kommenterer de kysset. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Celina Morken Vis mer

- Det var den dansen jeg var mest fornøyd med av alle dansene, så det er deilig å få avslutte med den, sa Royane etter exiten.

Når Se og Hør møter duoen rett etter, er de tydelig preget over å være ute av konkurransen.

- Jeg er glad vi avsluttet reisen på den måten vi har, og den innsatsen vi har lagt i det, sier Royane, før partneren legger til:

- Jeg er veldig veldig stolt av deg.

- Vi så det kom noen tårer. Hva ligger i de tårene?

- At jeg ikke skal få se henne hver dag og jobbe med henne. Det har vært helt magisk, det har gitt meg så mye. Det er det som er absolutt kjipest, det å ikke få være med henne hver dag, svarer Ole Thomas.

Duoen bor langt fra hverandre til vanlig, og kommer derfor ikke til å se hverandre hver dag.

FIKK IKKE LOV: Royane Harkati og dansepartner Ole Thomas fikk ikke lov til dette av «Skal vi danse»-produksjonen. Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

- Det er nok det som er tyngst med det, forklarer Royane.

Duoen deler et helt spesielt vennskap, noe de vil ta med seg videre. Faktisk spøker Ole Thomas med at de skal gifte seg.

  • Se intervju øverst i saken!

- Jeg har slitt

Som nevnt måtte Maren Lundby innse forrige helg at hun ikke kunne fortsette danseventyret.

- Jeg er blitt nødt til å trekke meg på grunn av en overbelastning i føttene. Jeg har slitt med dette siden vi danset jive for to-tre uker siden, og klarte meg forrige uke da vi danset uten sko, forklarte hun.

TREKKER SEG: Skihopper Maren Lundby fikk beskjed om at hun ikke lenger kunne danse etter overbelastning i føttene. Video: Sofie Losen / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg har skjønt at noe har vært galt, og sjekket det ut mer denne uka. De siste ti ukene har jeg stor sett bare danset på tærne, noe som er veldig motsatt av hva jeg gjør til vanlig. En ganske normal reaksjon på en stor og uvant belastning, sa Lundby videre.

Videre forklarte hun at hun har blitt anbefalt å ikke danse mer, slik at hun får avlastet føttene og dermed unngår alvorlige skader.

- Jeg kommer til å huske det for alltid, og jeg tror jeg har fått meg venner for livet. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med, og jeg kommer med fulladede batterier tilbake til min normale hopphverdag.

Tidligere i sesongen har Iselin Guttormsen trukket seg på grunn av skade, mens Anniken Jørgensen måtte trekke seg på grunn av sykdom.

BRUDD: Iselin Guttormsen danset med brudd i ankelen på premieren av «Skal vi danse». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - TV-oppholdet reddet forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer