TRAVEL KVINNE: - Det å være mor for to små gutter er en av de tøffeste oppgavene jeg har hatt, sier Kjersti Thorsen Romero. Sammen med ektemannen driver hun et suksessfullt firma innen grafisk design i Los Angeles. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRAVEL KVINNE: - Det å være mor for to små gutter er en av de tøffeste oppgavene jeg har hatt, sier Kjersti Thorsen Romero. Sammen med ektemannen driver hun et suksessfullt firma innen grafisk design i Los Angeles. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Det er det tøffeste spørsmålet man kan få

Livet som karrierekvinne byr på store utfordringer for tobarnsmoren...

Publisert
Se video med Kjersti i Los Angeles nederst i saken! 

HOLLYWOOD/OSLO SEHER.NO: Den travle karrierrekvinnen Kjersti Thorsen Romero (41) er hver onsdag å se i dokusåpen «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge.

Sammen med ektemannen driver hun et suksessfullt firma innen grafisk design i Los Angeles, og med ulike oppdrag over hele verden består hverdagen for det meste av hardt arbeid for den norske tobarnsmoren.

- Jeg tror ikke jeg kan kan sette noen klokketimer på arbeidsdagen min. Når jeg er våken jobber jeg. Og så blir det at man tar med barna og henter de på skole, og har de aktiviteter etter skolen sitter jeg på iphone og svarer på email. Det blir en ballanse der man tar tid til seg selv, men det er ingen satte timer, forteller Kjersti til Seher.no da vi møter henne på Santa Monica Beach i Los Angeles.

Og med arbeidsdager på opptil 20 timer i døgnet, innrømmer Kjersti at det kan være vanskelig å få tid nok til sønnene på syv og ti år.

- Er du en god mamma, Kjersti?

- Det er det tøffeste spørsmålet du kan bli spurt om. Det er noen man alltid vet at «her kan jeg gjøre det bedre, her kan jeg videreutvikle meg», det tar aldri slutt. Det å være mor for to små gutter er en av de tøffeste oppgavene jeg har hatt. Jeg vet ikke om jeg er en god mor. Jeg håper jeg gjør det beste ut av hver situasjon og noe mer kan jeg forsåvidt ikke be meg selv om, sier Kjersti.  

Kjersti Thorsen Romero har også med familien sin i «Ja, vi elsker Hollywood», og forteller at sønnene hennes satte stor pris på å ha TV-kameraene i hus.

- Vanligvis sitter de på rommene sine, men nå kom de ned i stuen og leste dikt og lurte på når kameraene skulle komme tilbake igjen.

Kjersti er også åpen om hvorfor hun takket ja til å være med i TvNorge-serien.

- Jeg takket ja for å markedsføre bedriften vår i Europa. Vi jobber over hele verden, men ikke så mye i Europa. Så det blir neste ledd i å videreføre buisnisen vår. Dette er en veldig annerledes markedsføring, men jeg følte at vi hadde ikke noe å miste på dette og at det kunne være litt morsomt å prøve det, forteller Kjersti til Seher.no.
 
«Ja, vi elsker Hollywood» sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

LES OGSÅ: Hvem av dem tar botox?

Se video av Kjersti på Santa Monica Beach i Los Angeles her: [obj:media:8472]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer