- Det er det tøffeste jeg har vært igjennom

Beyoncé snakker ut om spontanaborten.

FORELDRE: Jay-Z og Beyoncé ble foreldre til lille Blue Ivy 7. januar i fjor. Et års tid før det opplevde paret å miste deres ufødte barn. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Jay-Z og Beyoncé ble foreldre til lille Blue Ivy 7. januar i fjor. Et års tid før det opplevde paret å miste deres ufødte barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det mektige musikerparet Beyoncé (31) og Jay-Z (43) har nettopp feiret at deres førstefødte datter Blue Ivy Carter har fylt ett år.

Men før hun ble gravid med lille Blue Ivy, opplevde hun å spontanabortere. Nå snakker Beyoncé for første gang ut om den tragiske hendelsen i sin nye dokumentarserie «Life Is But a Dream» som kommer på amerikansk TV i februar, skriver Us Magazine.

- For snart to år siden ble jeg gravid for første gang. Jeg hørte hjerteslagene, og det var den mest fantastiske musikken jeg noensinne hadde hørt. Vi valgte ut babynavn, og jeg prøve å se for meg hvordan min baby kom til å se ut. Jeg følte et veldig morsinstinkt, forteller hun.

Men noe som ikke skulle skje skjedde.

- Jeg dro til legen, og de fant ingen hjerterytme. Uken i forveien hadde jeg også vært til legesjekk, og da så alt bra ut. Men nå slo ikke hjertet. Det er det tøffeste jeg har vært igjennom, sier 31-åringen åpenhjertig videre.

Beyoncé bruker musikk som terapi, og dro til studio for å få ut tanker og følelser.

- Der skrev jeg den sørgeligste låten jeg noensinne har skrevet. Det var faktisk den første sangen jeg skrev til mitt nye album. Det var den beste form for terapi for meg, sier hun videre, uten å ville avsløre navnet på låten.

Men i dag er altså Beyoncé lykkelig som mor til lille Blue Ivy, og forteller at hun opplevde svangerskapet med henne som å være i forelskelsesrus.

- Å være gravid er nesten som å bli forelska. Man er så åpen, så glad. Det er ingen ord som kan beskrive de følelsene man har når man kjenner at babyen vokser inni deg.

Ektemannen Jay-Z brukte også musikk som terapi etter spontanaborten, og refererer til hendelsen i låten «Glory», som han slapp på sin offisielle hjemmeside to dager etter at lille Blue Ivy ble født.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer