Jessica Biel:

- Det er det som har fungert for oss så langt

Avslører hemmeligheten bak sitt lykkelige ekteskap.

LYKKELIGE: Justin Timberlake og Jessica Biel regnes for å ha et av Hollywoods mest solide forhold. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Justin Timberlake og Jessica Biel regnes for å ha et av Hollywoods mest solide forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I løpet av de siste månedene har brudd og utroskaps-avsløringer preget overskriftene i Hollywood.

Siste par ut var stjerneduoen Channing Tatum (37) og Jenna Dewan (37). De avslørte for tre uker siden at ekteskapet var over etter ni år.

Men det er ikke bare triste kjærlighetshistorier i filmbyen.

Nå avslører Jessica Biel (36) hvordan hun og ektemannen, Justin Timberlake (37), holder liv i kjærligheten etter seks år som mann og kone, og 11 år som par.

- Kommunikasjon, kommunikasjon, kommunikasjon, forteller skuespilleren at er hennes mantra når det kommer til å ha et sunt og sterkt forhold.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELYKKE: Her er duoen på rusletur i New York i fjor sammen med sønnen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELYKKE: Her er duoen på rusletur i New York i fjor sammen med sønnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Evnen til å være veldig ærlig om hva du føler og hva du trenger. Og bare det å kunne snakke veldig åpent med partneren din. Det er det som har fungert for oss så langt. Jeg kommer aldri til å snakke om noen andres forhold, men slik gjør vi det, deler hun med People.com.

Paret, som har sønnen Silas (3) sammen, giftet seg i en vakker seremoni i Sør-Italia i 2012. Da hadde de først vært kjærester i fem år.

Har det gøy

Også i fjor uttalte Biel seg om hvorfor ekteskapet til Timberlake funker så bra.

- Vi har samme verdier; vi tror på å være lojale og ærlige. Vi liker å ha det gøy. Vi liker mange av de samme tingene, fortalte hun til Marie Claire den gangen.

Biel og Timberlake er ikke redde for å skjule følelsene sine for offentligheten, og stiller gjerne opp på morsomme bilder sammen på røde løpere, samt poster koselige ting av hverandre på sosiale medier.

Tidligere denne måneden, delte popstjernen dette bildet av seg selv og kona. Som tekst stod det: «Hun har ryggen min».

She’s got my back.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Da Justin fylte 37 år i januar, hyllet Jessica ham med en lang tekst og et søtt kjærestebilde.

«Et bilde sier mer enn tusen ord. Og takk og lov for det fordi det finnes ikke ord nok til å beskrive alle aspekter av min kjærlighet og respekt for deg,» startet hun hyllesten med.

Videre skrev den tidligere «Total Recall»-stjernen at hun er stolt over alt ektemannen har utrettet og at han er en fantastisk pappa.

«Jeg elsker deg, du hotte pappa. Jeg er alltid her ved din side, og din aller største fan. Gratulerer med dagen, min kjære,» avsluttet hun.

«Can't Stop the Feeling!»-sangeren startet karrieren sin i tidlig alder som Disney-stjerne i TV-show som «Star Search» og «The All-New Mickey Mouse Club», før han ble verdenskjent i boybandet 'N Sync.

Biel fikk på sin side gjennombruddet som tenåring i den populære TV-serien «7th Heaven» eller «Den syvende himmel» som den ble kalt i Norge.

- I jobbsammenheng er vi begge veldig karriereorienterte. Man må være litt egoistisk. Jeg forstår det om mine kollegaer - at man må være fokusert og dreven, og hvis man kan finne noen som deler disse verdiene, så er det: Full klaff! fortalte hun videre til Marie Claire.

SUPER BOWL: Justin Timberlake opptrådte under nattens Super Bowl - med norske Mona Berntsen. Video: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode