Wanda Mashadi:

- Det er det som er så jævlig trist

Vita og Wanda Mashadi er begge single.

SINGLE: Både Vita og Wanda Mashadi er for tiden single. Sistnevnte har fått en rekke frierbrev etter at det tidligere denne uken ble kjent at hun er tilbake på markedet. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
SINGLE: Både Vita og Wanda Mashadi er for tiden single. Sistnevnte har fått en rekke frierbrev etter at det tidligere denne uken ble kjent at hun er tilbake på markedet. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken kunne tv-profil og influenser Wanda Mashadi (28) avsløre overfor Se og Hør at hun hadde blitt singel, om lag ett år etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste.

Da vi fredag kveld møtte Wanda i forbindelse med Vixen Award på Gamle Logen i Oslo, kunne hun imidlertid fortelle at det ikke har vært mangel på tilbud etter at det ble kjent at hun er tilbake på markedet.

- Jeg har på mange måter oversett det som har kommet, svarer Wanda når hun blir spurt om hva slags oppmerksomhet hun har fått de siste dagene.

- Svarer aldri

Tvillingsøsteren Vita skyter derimot inn at søsteren har fått mange frierbrev etter at bruddet ble kjent.

- Ja, jeg har fått mange, men det er mest fra ekle folk, så det tar jeg ikke stilling til. Det er rare meldinger hvor de sender telefonnummeret sitt åtte ganger på rad og sånn, forklarer Wanda, og legger til:

- Men det svarer jeg selvfølgelig aldri på.

Vita på sin side, som også er singel, spøker derimot med at hun synes det er rart at hun ikke har fått frierbrev ettersom hun heller ikke har kjæreste. Dette hevder Wanda å ha svaret på:

PÅ RØD LØPER: Vita og Wanda stilte i matchende antrekk fra Balenciaga på den røde løperen før Vixen-utdelingen. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Vita og Wanda stilte i matchende antrekk fra Balenciaga på den røde løperen før Vixen-utdelingen. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer

- Det sier jo bare litt at det er jeg som er den interessante av oss.

- Tydeligvis, og det er det som er så jævlig trist, svarer Vita.

Wanda spøker med at gutta har ventet på at hun skal bli singel, for den «kjipe tvillingen», som hun beskriver Vita som, har vært singel lenge. Men selv om Vita har vært singel lenge er det ikke sikkert det vil forbli sånn.

Tidligere denne uken kunne hun nemlig at hun og den tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ulrik Giske (28) har funnet tonen.

- Vi møttes på Tinder, og har vært på date. Han er en veldig hyggelig gutt, fortalte Vita til Se og Hør.

Utfordring

I utgangspunktet var 27-åringen, som blant annet er kjent fra realityserien «Vita og Wanda» sammen med tvillingsøsteren, skeptisk til å møte Giske. Mest på bakgrunn av Giskes opptreden på «Ex on the beach», erkjente hun.

- Jeg vet jo hva han har gjort og vært på, og det strider egentlig mot mine verdier. Det viste seg riktignok at han er mye mer oppegående enn det jeg har sett på tv.

Selv er Ulrik Giske klar over Mashadis skepsis, og fortalte at han er glad for at 27-åringen ga det en sjanse.

- Det er fint at hun fikk et nytt inntrykk av meg. «Ex on the Beach»-Ulrik og Ulrik hjemme i Norge er to vidt forskjellige personer, mener Giske, som rakk å skape flere overskrifter gjennom deltakelsen i det kontroversielle programmet i fjor.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

I Mashadi-tvillingenes podkast, «Tvillingterapi med Vita og Wanda», har jentene tidligere snakket om nettopp Ulrik Giske og hans deltakelse i «Ex on the Beach». Den gang var duoen ikke imponert:

- Vi slaktet ham, rett og slett, sa Vita, som trolig henviste til den velomtalte «onanikonkurransen» Giske var en del av under fjorårets sesong.

Duoens første stevnemøte var egentlig et resultat av en oppfordring fra vennekretsen (inkludert tvillingsøster Wanda), som mente søsteren måtte «komme seg ut på markedet». Vita erkjenner at hun ikke er fan av konseptet «å dra på date», fordi hun «ikke kan flørte».

- Jeg er elendig på det. Det er så ille at Wanda blir flau, forklarte hun.

SNART FERDIG: Tone Damli er ikke bare opptatt med Grand Prix, andre prosjekter i livet er underveis. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer hun på tordentalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer