- Det er det skumleste jeg har holdt på med

Tidligere motocrosskjører Ailo Gaup kommer med overraskende avsløring.

OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Ailo Gaup at han synes landeveissykling er mer skummelt enn å gjøre triks på motorsykkelen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Ailo Gaup at han synes landeveissykling er mer skummelt enn å gjøre triks på motorsykkelen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
AKROBATIKK: Her viser Gaup frem sin kunster på motorsykkel i 2007. Selv sier han at han aldri har tenkt på sporten som særlig farlig. Foto: REUTERS
AKROBATIKK: Her viser Gaup frem sin kunster på motorsykkel i 2007. Selv sier han at han aldri har tenkt på sporten som særlig farlig. Foto: REUTERS Vis mer

SEOGHØR.NO: I dag er Ailo Mikkelsen Gaup (36) aktuell som programleder for TV3s nye satsing «Råskap», men finnmarkingen er best kjent for sin fortid som profesjonell freestyle motocrosskjører.

Han har skadet seg stygt flere ganger gjennom FMX-karrieren, og har blant annet revet av festet til bicepsen og flere leddbånd.

– Nå er jeg på bedringens vei, og bruker kreftene på rehabilitering, sa 36-åringen til Seoghør.no etter å ha gjennomgått operasjon for skadene i 2008.

Likevel har han aldri tenkt på sporten som veldig farlig.

I et nytt intervju med VG Helg avslører Gaup at han føler seg langt mer usikker på vanlig tråsykkel.

– Jeg begynte med landeveissykling i fjor. Det er det skumleste jeg har holdt på med, sier han til avisen.

Saken fortsetter under bildet.


– Her om dagen ble jeg kjørt av veien av en bil med campingvogn. Det føles mye tryggere å gjøre innøvde triks på motorsykkel enn å bli utsatt for en sint og dårlig bilist, fortsetter Gaup.

Ellers forteller den tidligere FMX-proffen at han er i full gang med å pusse opp hjemmet sitt i Kongsberg, som han deler med sportsanker Anne Rimmen (34).


Åpnet seg om forholdet med Ailo

PENT PAR: Ailo Gaup og kjæresten Anne Rimmen møttes for første gang i 2007. I dag er de samboere. Her er det profilerte paret under årets Gullruten-utdeling.
Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
PENT PAR: Ailo Gaup og kjæresten Anne Rimmen møttes for første gang i 2007. I dag er de samboere. Her er det profilerte paret under årets Gullruten-utdeling. Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer


Paret er til vanlig nokså private med forholdet sitt, men da Rimmen lot seg intervjue av Vanessa Rudjord på hennes blogg tidligere i år, lettet NRK-programlederen litt på sløret.

I den ukentlige spalten Mote og sex, fikk Rimmen velge hvilke tre kjendismenn hun ville «shoot, shag and marry».

Svaret var klart og tydelig.

– Ailo. Mikkelsen. Gaup. At jeg har lyst til å gifte meg med denne karen er vel ikke noe nytt. At jeg har lyst til å ligge med han overrasker sikkert heller ikke noen. Men noen dager har jeg også lyst til å kjefte ham huden full. Skyte er å ta hardt i, men nesten, sa den vakre 34-åringen den gang.

Les hele intervjuet med Anne her.


LES OGSÅ: Tar til tårene av alt fra TV-program til Instagram-bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer