- Det er det skumleste jeg har holdt på med

Tidligere motocrosskjører Ailo Gaup kommer med overraskende avsløring.

OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Ailo Gaup at han synes landeveissykling er mer skummelt enn å gjøre triks på motorsykkelen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: I et nytt intervju forteller Ailo Gaup at han synes landeveissykling er mer skummelt enn å gjøre triks på motorsykkelen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag er Ailo Mikkelsen Gaup (36) aktuell som programleder for TV3s nye satsing «Råskap», men finnmarkingen er best kjent for sin fortid som profesjonell freestyle motocrosskjører.Han har skadet seg stygt flere ganger gjennom FMX-karrieren, og har blant annet revet av festet til bicepsen og flere leddbånd.– Nå er jeg på bedringens vei, og bruker kreftene på rehabilitering, sa 36-åringen til Seoghør.no etter å ha gjennomgått operasjon for skadene i 2008.Likevel har han aldri tenkt på sporten som veldig farlig.I et nytt intervju med VG Helg avslører Gaup at han føler seg langt mer usikker på vanlig tråsykkel.– Jeg begynte med landeveissykling i fjor. Det er det skumleste jeg har holdt på med, sier han til avisen.Saken fortsetter under bildet.– Her om dagen ble jeg kjørt av veien av en bil med campingvogn. Det føles mye tryggere å gjøre innøvde triks på motorsykkel enn å bli utsatt for en sint og dårlig bilist, fortsetter Gaup.Ellers forteller den tidligere FMX-proffen at han er i full gang med å pusse opp hjemmet sitt i Kongsberg, som han deler med sportsanker Anne Rimmen (34).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer