- Det er det siste jeg ville gjort for ungen min

Linni Meister har ingen planer om å følge eksemplet til «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen (25) - også kjent som «Fotballfrue» - vakte onsdag oppsikt, da hun i TV 2-programmet «Ettermiddagen» uttalte at hun ville at hennes barn skal spise lavkarbo-mat, den dagen hun blir mamma.

- Unger er jo hyperaktive uansett, men tenk når de ikke er proppfulle av sukker. Hvis de ikke drikker juice, eller spiser corn flakesen som får blodsukkeret til å gå helt bananas, så får vi sikkert en veldig fin og fredelig unge. Så godt det går i hvert fall, sier hun i programmet.

Sier nei til lavkarbo
Modell og «Skal vi danse?»-deltager Linni Meister (26), som ofte blogger sitt liv med sønnen Dennis, sier til Seoghør.no at hun ikke vil servere lavkarbo-mat til sitt barn.

- Hun får kjøre hennes greie, men det er det siste jeg ville gjort for ungen min. Han får spise det han vil.

- Selvfølgelig får han i seg mye sunt, grønnsaker og sånn, men det der blir... Nei, hun om det!, sier Linni til Seoghør.no.

Advarer
Leder for helsesøstrene i Sykepleierforbundet, Astrid Grydeland Ersvik, sa i juli til NRK at hun ikke vil anbefale lavkarbo for barn.

– Vårt råd er tydelig: lavkarbodiett er ingenting for barn. Barn er i utvikling og da trenger de også karbohydrater. Jeg frykter at de rett og slett får i seg for lite og feil sammensatt næring. Det ser vi at skjer med en del barn.

– Dessuten er det ikke alle som går over på lavkarbo som setter seg tilstrekkelig inn i teorien bak det, og de har ikke den kunnskapen som skal til for å bygge opp en riktig diett, sier Ersvik.

- Ikke noe forhold til lavkarbo
Skal vi danse-proffen Nadya Khamitskaya (29), som i mars fikk sønnen Leon Mathias, sier hun heller ikke tyr til lavkarbo-mat.

- Jeg vil ikke kritisere Caroline Berg Eriksen. Alle må gjøre det de føler er rett for dem og deres barn. Men jeg har ikke noe forhold til lavkarbo.

- Jeg spiser sunt, det kan være mye rent kjøtt og ren fisk, og håper Leon vil spise sunt også. I fremtiden vil jeg istedenfor godteri og potetgull på lørdagen, servere frukt og nøtter, sier hun til Seoghør.no.

Se klippet med Linni, Nadya og Caroline 6 minutter og 14 sekunder inn i Seoghør.no weekend, som du finner i sin helhet øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Homofile klyper meg i rumpa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer