Sophie Elise Isachsen:

- Det er det mest kriminelle jeg har gjort

Blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen delte en video på YouTube der hun bryter reglene for øvelseskjøring.

KRITIKK: Den siste uken har det haglet kritikk mot Sophie Elise Isachsen og kompisen Joakim Kleven sin øvelseskjøring som de delte på YouTube. Foto: Skjermdump, YouTube / Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KRITIKK: Den siste uken har det haglet kritikk mot Sophie Elise Isachsen og kompisen Joakim Kleven sin øvelseskjøring som de delte på YouTube. Foto: Skjermdump, YouTube / Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er bloggerdronningen Sophie Elise Isachsen (23) aktuell i det populære danseprogrammet «Skal vi danse» på TV 2.

Mye tid blir viet til programmet for deltakerne som må øve hver eneste dag, men for bloggeren sin del klarer hun også å sette av tid til andre ting - som å øvelseskjøre med sine venner.

Tidligere denne uken delte nemlig 23-åringen en video på sin blogg og YouTube-kanal av at hun lærer sin gode venn Joakim Kleven å kjøre bil. Selv om det hele ser trygt og forsvarlig ut, har videoen likevel høstet kritikk.

- Det er ulovlig

I kommentarfeltet til videoen, og andre sosiale medier forum, er det flere som har påpekt at det Sophie Elise gjør er ulovlig.

Det som blir trukket frem er blant annet mangelen på bruken av bilbelte, og at Sophie Elise er for ung til å lære noen å kjøre bil.

Ifølge Statens vegvesens nettsider må nemlig ledsageren ha fylt 25 år, og må ha hatt førerkort for bil sammenhengende i fem år - krav Sophie Elise ikke oppfyller da hun er 23 år gammel.

- Ikke farlig

Da Se og Hør møtte bloggeren i forbindelse med «Skal vi danse» på lørdag, kunne hun fortelle at hun også har lagt merke til at det har kommet en del kritikk de siste dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer