- Det er det jævligste jeg har spist

Kuhjerne, kuøyer og levende larver står på marerittmenyen i "Robinsonekspedisjonen". Se video!

Se smakebit fra kommende søndags Robinson-episode nederst i saken!

SEHER.NO: Lagene i "Robinsonekspedisjonen" blir denne uken slått sammen for å kjempe alle mot alle, men det blir langt i fra noen velsmakende åpning for deltagerne.

Etter å ha flyttet inn på den nye stranden må deltakerne konkurrere om å komme seg fortest gjennom en marerittmeny bestående av alt fra levende larver og råtne egg dynket i hesteurin til øyne og dyrehjerner.

- Det er det jævligste jeg har spist noen gang. Larvene var de absolutt verste. De smakte som lukten av et fjøs, sier Kristoffer Khartum (25) til Seher.no.

Han hevder det verste med måltidet var tanken på hva han puttet i munnen.

- Hjernen og øyet smakte ikke så mye, men jeg ble kvalm da tenkte på hva det var. Mens hjernen hadde samme konsistens som sjokolademousse, var øyet som en vond, seig biff. Og alt var rått.

-Bare tanken på det får meg til å grøsse i dag. Hadde det ikke vært for at jeg var så sulten hadde jeg nok kastet opp, sier snekkeren fra Oslo.

Han innrømmer at han ble imponert over hvordan flere av sine konkurrenter håndterte skrekk-måltidet.

- Jeg ble ekstra imponert over de de kvinnelige deltagerne. Jeg hadde trodd det skulle være flere pingler der. Men jeg tror ikke det blir noen gjenforeningsmiddag på de lokale spesialitetene i Norge på noen av oss, ler han til Seher.no.

"Robinsonekspedisjonen" ser du på TV3 søndager kl 20.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Føler meg som Bent i "Nissene på låven"

Se smakebit fra kommende søndags Robinsonepisode her:

[obj:media:8118]