- Det er det eneste jeg angrer på i livet

Katie Price har skapt mange skandaler, men hun angrer bare på én av dem.

ÉN TING: Katie Price sier at det eneste hun angrer på er at hun deltok i Melodi Grand Prix i 2005. Foto: Stella Pictures
ÉN TING: Katie Price sier at det eneste hun angrer på er at hun deltok i Melodi Grand Prix i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (36) er for tiden en av deltagerne i TV-realityen «Celebrity Big Brother» i Storbritannia.

Og til de andre deltagerne avslørte hun denne uken hva hun angrer på her i livet.

Price skapt overskrifter med sine mange brystforstørringer og skandaløse kjærlighetsliv.. Derfor var overraskelsen stor da hun nylig fortalte at hun bare angrer på én eneste ting.

Sin egen deltagelse i Melodi Grand Prix i 2005.

- Når jeg møter noen sier jeg alltid raskt at jeg ikke ville gjort noe annerledes, bortsett fra Melodi Grand Prix, sier hun ifølge Mirror.

MANGE SKANDALER: Price har skapt mange skandaleoverskrifter, men angrer ikke på lettkleddbildene. Foto: Photoshot
MANGE SKANDALER: Price har skapt mange skandaleoverskrifter, men angrer ikke på lettkleddbildene. Foto: Photoshot Vis mer

Se opptredenen her:På scenen sang Price sangen «Not Just Anybody» ikledd en rosa latex-drakt samtidig som hun var gravid. Og sangstemmen var ikke akkurat helt ren.

- Jeg så sjokkerende ut, jeg hørtes sjokkerende ut og jeg hadde ikke klart å synge den sangen i dag, akkurat som jeg ikke klarte det den gangen.


LES OGSÅ: - Jeg grep tak i håret hennes og rev henne vekk fra mannen min