- Det er det eneste i livet jeg er redd for

Elisabeth Andreassen frykter å bli alvorlig syk.

FRYKTER SYKDOM: - Det er det eneste i livet jeg er redd for, sier Andreasse til VG om alvorlig sykdom. Foto: SCANPIX
FRYKTER SYKDOM: - Det er det eneste i livet jeg er redd for, sier Andreasse til VG om alvorlig sykdom. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Elisabeth Andreassen (54) har det siste året mistet flere kolleger fra musikkbransjen og har en venninne som som har brystkreft. Nå forteller hun til Dagbladet at hun er redd for å bli alvorlig syk. - Det er vel det eneste i livet jeg er redd for. Man kan bli frarøvet så mye, drømmer, frihet, barnas framtid. Bare å være her, plante blomster, ta en tur med snekka. Å kunne glede seg til den lille kaffekoppen om morgenen. Alt som har skjedd har gjort meg flinkere til å nyte hverdagen. Jeg er mer takknemlig for alt dette, sier Andreassen til Dagbladet. På grunn av bekymringene har Elisabeth og ektemannen tatt et valg. De planlegger å selge deres felles leilighet, for å så finne seg en mindre bolig. Da vil de også ifølge dem selv, stå friere til å reise mer og være mer sammen. Neste år feirer Elisabeth og Tor 20 års bryllupsdag. - Kjærligheten er som en fugl som er ute og flyr litt, og så kommer den tilbake. Det er viktig med humor, ros og mye kjærlighet, sier Elisabeth til avisen. Elisabeth Andreassen, er sammen med Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen aktuell med et nytt sommershow.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer