FRYKTER SYKDOM: - Det er det eneste i livet jeg er redd for, sier Andreasse til VG om alvorlig sykdom. Foto: SCANPIX
FRYKTER SYKDOM: - Det er det eneste i livet jeg er redd for, sier Andreasse til VG om alvorlig sykdom. Foto: SCANPIXVis mer

- Det er det eneste i livet jeg er redd for

Elisabeth Andreassen frykter å bli alvorlig syk.

SEOGHØR.NO:   Elisabeth Andreassen (54) har det siste året mistet flere kolleger fra musikkbransjen og har en venninne som som har brystkreft. Nå forteller hun til Dagbladet at hun er redd for å bli alvorlig syk.

- Det er vel det eneste i livet jeg er redd for. Man kan bli frarøvet så mye, drømmer, frihet, barnas framtid. Bare å være her, plante blomster, ta en tur med snekka. Å kunne glede seg til den lille kaffekoppen om morgenen. Alt som har skjedd har gjort meg flinkere til å nyte hverdagen. Jeg er mer takknemlig for alt dette, sier Andreassen til Dagbladet.

På grunn av bekymringene har Elisabeth og ektemannen tatt et valg. De planlegger å selge deres felles leilighet, for å så finne seg en mindre bolig. Da vil de også ifølge dem selv, stå friere til å reise mer og være mer sammen. Neste år feirer Elisabeth og Tor 20 års bryllupsdag.

- Kjærligheten er som en fugl som er ute og flyr litt, og så kommer den tilbake. Det er viktig med humor, ros og mye kjærlighet, sier Elisabeth til avisen.

Elisabeth Andreassen, er sammen med Alexander Rybak og Didrik Solli-Tangen aktuell med et nytt sommershow.