- Det er dessverre ikke hold i ryktene

Nå snakker Atle Pettersen ut om det påståtte forholdet til Rachel Nordtømme. Se video!

<strong>HELT FEIL:</strong> - Du er ikke den første som spør, men nei, det er nok ikke det, sier Atle Pettersen til Seher.no om romanseryktene som har rast rundt ham og Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures
HELT FEIL: - Du er ikke den første som spør, men nei, det er nok ikke det, sier Atle Pettersen til Seher.no om romanseryktene som har rast rundt ham og Rachel Nordtømme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Atle snakke om Rachel-spekulasjonene nederst i saken!

SEHER.NO: Atle Pettersen sang seg helt til andreplass under fjorårets «X Factor» på TV2, og har siden den gang blant annet vært å se i TVNorge-programmet «Firestjerners middag».

Torsdag var artisten på plass under den direktesendte finalen av TVNorge-programmet på Sagene i Oslo, og Skien-gutten kunne fortelle at det på ingen måte har stått stille etter gjennombruddet i «X Factor».

- Det har vært veldig allright. Det har vært mye jobb. Jeg har vært ute og spilt mye og fått truffet fansen, og så kommer jeg med singel nå på fredag, sier Atle til Seher.no.  

Men det er ikke bare musikken unggutten har fått oppmerksomhet for den siste tiden.

Petter Nordthugs ekskjæreste Rachel Nordtømme har publisert flere festbilder av Atle på sin blogg, og flere redaksjoner har blitt pepret med tips om at det skal ha oppstått søt musikk mellom de to.

- Er det noe i disse ryktene?

- Nei, det er det nok dessverre ikke. Du er ikke den første som spør, men nei, det er nok ikke det, sier Atle til Seher.no.

Men til tross for at det ikke har vært noe romantikk mellom de to, innrømmer Atle at han kjenner Rachel.

- Ja, vi kjenner hverandre. Vi møttes helt tilfeldig på en eller annen tilstelning for kjendiser, men jeg kjenner henne ikke noe særlig mer enn det.

Og ifølge den single-aktuelle artisten er han allerede godt vant med denne type spekulasjoner i media.

- Det er en del av jobben, det må man regne med. Det er ikke første gang jeg har blitt koblet til jenter som jeg har snakket med en til to ganger. Det er sånn det er, og det må man bare leve med. Men dette er vel ikke den verste spekulasjonen, for å si det sånn, sier Atle.

Og når artisten slipper sin nye single fredag er trolig Rachel Nordtømme en av de som vil anskaffe seg musikken. Den profilerte friidrettsjenta har nemlig ved flere anledninger uttrykt sin begeistring for Atle på bloggen sin.

- Det setter jeg jo utrolig stor pris på. Jeg synes det er kult. Fans er alltid bra, enten de heter Rachel Nordtømme eller ei, sier Atle til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nekter fortsatt å kommentere bruddet

Se Atle Pettersen snakke om Rachel-spekulasjonene her:

[obj:media:9709]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer