BLIR FLAU: Chace Crawford innrømmer at han blir flau ved tanken på at familie og venner ser han ha sex på tv.
BLIR FLAU: Chace Crawford innrømmer at han blir flau ved tanken på at familie og venner ser han ha sex på tv. Vis mer

- Det er derfor jeg trener

Gossip Girl-kjekkas snakker ut om samvittighet og nakenhet og sex...

Publisert
SEHER.NO: "Gossip Girl"-kjekkas Chace Crawford (23) innrømmer nå at han til tider synes det er ukomfortabelt at seriens produsenter velger å ha et så stort fokus på sex.

Unggutten, som hadde en ganske streng oppvekst, kan ofte bli flau ved tanken på at familie og venner ser han "ha sex" på tv, skriver Us Magazine.

- Om det plager samvittigheten min? Vel, ja. Jeg kommer fra en moralsk bakgrunn og kan se makten til dette programmet, og noen ganger kan jeg se for meg at mine gamle skolelærere rynker brynene, eller at besteforeldrene mine tenker "åh, herregud" når de ser meg ha sex på en barstol, sier Chace til The Independent, og legger til:

- Men man må huske at dette ikke er et realityshow, det er ment som ren underholdning.

Likevel benekter tv-stjernen for at serien forteller ungdom hvordan de skal drikke og ta dop.

- Vi viser bare hvordan det virkelig er, sier Chace.

I "Gossip Girl" spiller han kjekkasen Nate Archibald, som ofte har skyld i at jenter får deres hjerter knust.

- Min rollefigur har mye problemer, og selv i episoder der han har sex med jenter for så å dumpe dem, angrer han ofte. Du vet, det følger konsekvenser med den typen oppførsel, og de konsekvensene rammer ofte fullt ut, sier Chace.

"Gossip Girl"-kjekkasen er heller ikke blant seriens ivrigste når det gjelder å kle av seg. Og nylig overtalte han produsentene til å la skjorten til "Nate" være på under en scene, der han egentlig skulle gått barbrystet.

- Jeg har aldri sagt at jeg ikke liker å gå barbrystet, men akkurat i det tilfellet var det ingen logisk grunn til at skjorten skulle være av. Nate skal liksom våkne opp, fyllesyk på en kamerats sofa. Så hvorfor skulle han kun ha på seg bokser? For det meste har jeg ikke problemer med å ta av meg klærne, det er jo derfor jeg trener. Men som skuespiller må man velge hvilke kamper man vil kjempe, sier han.

TV-stjernen, som tidligere datet popstjerne Carrie Underwood, ler også av ryktene om at han og "Gossip Girl"-kollega Ed Westwick har en romanse. Tidligere har han også blitt koblet til JC Chasez, men Chace har hele tiden benektet at han er homofil.

- Det er ganske morsomt. Det er vel sånn at folk automatisk tror det finnes en tråd av sannhet i det hele. Folk tror der det er røyk, er det brann, sier han.

Og hvem som startet ryktene, det bryr han seg fint lite om.

- Jeg har ikke lyst til å spekulere i det. Det finnes ingen sannhet i det, så det vil bare forsvinne etterhvert, sier han.

Sesong 2 av "Gossip Girl" har premiere på TVNorge i november.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Den homofile i "Gossip Girl" er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer