Andreas «Tix» Haukeland:

- Det er derfor jeg gjør det

Ber følgerne om hjelp.

UT PÅ TUR: Andreas Haukeland har lagt ut på en spontan kjøretur mot vestlandet. Nå ber han om hjelp. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UT PÅ TUR: Andreas Haukeland har lagt ut på en spontan kjøretur mot vestlandet. Nå ber han om hjelp. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag delte Andreas Haukeland (30), best kjent som «Tix», en Instagram-story der han fortalte at han er på tur mot Hardanger og Bergen.

Der kom han med en spesiell bønn til fansen, på selveste sankthansaften.

Trenger fest og ly

«Nærmer meg Hardangervidda», skriver han, før han spør om noen i område har vors, fest eller grilling på Vestlandet.

Han skriver videre at han har med seg Mastercard og fint vær, men utenom det har han ingen planer for verken overnatting eller hvem han skal møte.

Når Se og Hør slår på tråden forteller Haukeland at han akkurat har kommet til et sted med god nok dekning til å sjekke Instagram, og at han i løpet av de siste timene har fått inn over 100 meldinger på appen.

Noen plan har han ikke, men han håper på en god fest.

- Jeg så at det var meldt fint vær på Vestlandet, så jeg kastet meg i bilen. Jeg kommer til å være på Vestlandet så lenge det er fint vær, så jeg har dratt på en roadtrip og har med meg de vanlige klærne jeg ville hatt med på turné.

I tillegg til bagen har han med bankkortet for å kunne fylle tanken, og selvfølgelig bilnøkkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer