VAKKER OG TALENTFULL: Jennifer Lawrence har ikke noe imot å være singel. Her på Joy-premieren i New York søndag. Foto: NTB Scanpix
VAKKER OG TALENTFULL: Jennifer Lawrence har ikke noe imot å være singel. Her på Joy-premieren i New York søndag. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Det er derfor jeg er alene

Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence avslører grunnen til at hun fremdeles er singel.

SEOGHØR.NO: Jennifer Lawrence (25) ble verdenskjent i hovedrollen som Katniss Everdeen i «The Hunger Games», og er i dag et av de aller hotteste navnene i Hollywood.

Men selv om karrieren går på skinner, så har har hun slitt litt mer i kjærlighetslivet.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, fortalte hun nylig til bladet Vogue.

Saken fortsetter under bildet.

TREKLØVER: Regissør David O. Russell har jobbet med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i de tre filmene "Silver Linings Playbook", hvor Jennifer vant Oscar, "American Hustle" og "Joy". Bildet er tatt i 2012. Foto: NTB Scanpix
TREKLØVER: Regissør David O. Russell har jobbet med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i de tre filmene "Silver Linings Playbook", hvor Jennifer vant Oscar, "American Hustle" og "Joy". Bildet er tatt i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tre år var Jennifer i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (26), kjent fra de populære «X-Men»-filmene..

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eks-mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (38), men i sommer tok forholdet slutt for andre gang.

Snart er den jordnære jenta, som i tillegg til sitt skuespillertalent også er godt kjent for sine kjappe og morsomme replikker, aktuell i dramakomedien «Joy».

- Ikke trist å være alene

Og i forbindelse med promoteringen av filmen møtte Jennifer og regissøren David O. Russell (57), som hun også har jobbet med i filmene «Silver Linings Playbook» og «American Hustle», pressen mandag.

Etter Lawrences uttalelse i Vogue om at hun tilbringer lørdagskveldene alene, fikk 25-åringen spørsmål om å utdype dette litt nærmere.

- Det er ikke en trist ting å være alene. Det jeg prøvde å si var at jeg ikke føler jeg mangler noe selv om jeg ikke er i et forhold. Det føles ikke som om et hull som trenger å fylles, forklarte hun, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

HÅNDTRYKK: I oktober fikk "The Hunger Games"-stjernene Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth foreviget sine hånd- og fotavtrykk utenfor Chinese Theatre i Hollywood.  Foto: Broadimage
HÅNDTRYKK: I oktober fikk "The Hunger Games"-stjernene Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth foreviget sine hånd- og fotavtrykk utenfor Chinese Theatre i Hollywood. Foto: Broadimage Vis mer

Kommentaren fikk publikum til å le ettersom det kunne tolkes seksuelt, men Jennifer rettet raskt opp i misforståelsen.

- Et følelsesmessig hull. Skjep dere, pappa er i salen! lo hun, og la til:

- Jeg forklarte nylig til David at jeg er 25 år gammel og suksessfull. Men jeg er en jente, så jeg kommer fremdeles alltid til å bli tiltrukket av noen som imponerer meg, startet hun, men ble avbrutt av regissøren.

- Du er mektig selv, men du vil være sammen med en som også er mektig og som du kan se opp til. Men for å finne en som dette, en som respekterer makten din uten å føle seg truet, og det krever en helt spesiell person, hevdet Russell.

- Ja. Så det er derfor jeg er alene, konkluderte Lawrence til latter fra publikum.

Se traileren til «Joy» her:

 

LES OGSÅ: Jennifer Lawrence eldes like fort som en president