- Det er delte meninger om forandringen

Kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen overrasket nettfansen.

PLUTSELIG BLOND: Toppblogger Caroline Berg Eriksen overrasket fansen ved å gå fra brunette til blondine i løpet av en dag. Hun forteller om den ganske drastiske hårforvandlingen til Seoghør.no. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse)
PLUTSELIG BLOND: Toppblogger Caroline Berg Eriksen overrasket fansen ved å gå fra brunette til blondine i løpet av en dag. Hun forteller om den ganske drastiske hårforvandlingen til Seoghør.no. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De mange leserne til Caroline Berg Eriksen (28) er de siste månedene blitt vant til å se den profilerte bloggeren som brunette.

Dermed var nok overraskelsen stor for mange da 28-åringen avslørte på bloggen sin at hun hadde gått tilbake til sine velkjente, lyse lokker.

«En av tingene jeg gjorde i Oslo i dag, var å dra en etterlengtet tur til Gevir og – uæ! Jeg har blitt blond igjen! Veldig, veldig blond!» skriver hun i et blogginnlegg publisert fredag kveld.

I løpet av én dag med hårbehandlinger, som hun opplyser om er sponset, gikk Carolines hår fra mørkt sjokoladebrunt til helt lyst. Nå forteller bloggeren hva slags reaksjoner hun har fått etter den noe dramatiske frisyreforvandlingen.

- Det er delte meninger om forandringen, men de fleste er positive og synes jeg er fin uansett, og det er veldig hyggelig å høre, sier Caroline Berg Eriksen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

Savnet å være blondine

Da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst, var hun fortsatt blond, men ved nyttårstider bestemte hun seg for å bli helt mørk. At hun gjorde helomvending etter knappe syv måneder, forklarer Caroline slik:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer