- Det er delte meninger om forandringen

Kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen overrasket nettfansen.

PLUTSELIG BLOND: Toppblogger Caroline Berg Eriksen overrasket fansen ved å gå fra brunette til blondine i løpet av en dag. Hun forteller om den ganske drastiske hårforvandlingen til Seoghør.no. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse)
PLUTSELIG BLOND: Toppblogger Caroline Berg Eriksen overrasket fansen ved å gå fra brunette til blondine i løpet av en dag. Hun forteller om den ganske drastiske hårforvandlingen til Seoghør.no. Foto: Carolinebergeriksen.no (bilder brukt med tillatelse) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De mange leserne til Caroline Berg Eriksen (28) er de siste månedene blitt vant til å se den profilerte bloggeren som brunette.

Dermed var nok overraskelsen stor for mange da 28-åringen avslørte på bloggen sin at hun hadde gått tilbake til sine velkjente, lyse lokker.

«En av tingene jeg gjorde i Oslo i dag, var å dra en etterlengtet tur til Gevir og – uæ! Jeg har blitt blond igjen! Veldig, veldig blond!» skriver hun i et blogginnlegg publisert fredag kveld.

I løpet av én dag med hårbehandlinger, som hun opplyser om er sponset, gikk Carolines hår fra mørkt sjokoladebrunt til helt lyst. Nå forteller bloggeren hva slags reaksjoner hun har fått etter den noe dramatiske frisyreforvandlingen.

- Det er delte meninger om forandringen, men de fleste er positive og synes jeg er fin uansett, og det er veldig hyggelig å høre, sier Caroline Berg Eriksen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

FORANDRING FRYDER: Da Caroline Berg Eriksen deltok i «Skal vi danse» med Kai Andre Lillebø høsten 2014, var hun blondine. Få måneder senere, som da hun gjestet «Senkveld» med Harald Rønneberg (bildet) og Thomas Numme, var bloggeren blitt brunette.  Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Da Caroline Berg Eriksen deltok i «Skal vi danse» med Kai Andre Lillebø høsten 2014, var hun blondine. Få måneder senere, som da hun gjestet «Senkveld» med Harald Rønneberg (bildet) og Thomas Numme, var bloggeren blitt brunette. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Savnet å være blondine

Da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst, var hun fortsatt blond, men ved nyttårstider bestemte hun seg for å bli helt mørk. At hun gjorde helomvending etter knappe syv måneder, forklarer Caroline slik:

- Jeg har vært blondine lenger enn brunette, så jeg har savnet de blonde lokkene og har ønsket å farge det tilbake igjen en stund. Planen er en litt annen farge etter hvert, men det å gå fra brunette til blondine er en prosess som tar litt tid, forteller hun til Seoghør.no.

Caroline Berg Eriksen, som er gift med Odd-spiller Lars Kristian Eriksen (32), vil imidlertid ikke love at det blonde håret herved er tilbake for all fremtid. 

- Jeg trives for så vidt med begge deler, så det kan jo være jeg farger det tilbake igjen med tiden også, legger hun til via tekstmelding til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

CELEBRE FRISYRER: Kim Kardashian (t.v) er kjent for sitt ravnsvarte hår, men noen få uker i mars var hun platinablond. Lady Gaga har hatt flere ulike hårfarger, men i slutten av mai gikk hun tilbake til platina etter en periode som mørkhåret.  Foto: NTB Scanpix
CELEBRE FRISYRER: Kim Kardashian (t.v) er kjent for sitt ravnsvarte hår, men noen få uker i mars var hun platinablond. Lady Gaga har hatt flere ulike hårfarger, men i slutten av mai gikk hun tilbake til platina etter en periode som mørkhåret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den populære bloggeren og ettbarnsmoren er ikke alene om å ha forandret hårfarge den siste tiden. I våren skapte realitystjernen Kim Kardashian (34) overskrifter da hun gikk fra mørkhåret til platinablond - og tilbake igjen - i løpet av tre uker.

Popstjernen Lady Gaga (29) tok Instagram-fansen med på hele den smertefulle prosessen da hun i mai gikk fra ravnsvart til platinablond hårmanke.

- Ta Advil og styrte et par glass Pinot, men skyll håret umiddelbart hvis hodebunnen svir for mye, det er ikke verdt det å få blemmer. Du kan alltids påføre blekemiddelet på nytt... det er bedre å være tålmodig! Håret mitt føles fortsatt veldig mykt, fortalte «Poker Face»-sangeren på Instagram dengang.

Den norske modellen og programlederen Kathrine Sørland (35) har på den annen side aldri turt å farge sitt naturlig blonde hår, selv om hun alltid har drømt om å være brunette.

ØNSKER SEG BRUNT HÅR: - Jeg fikk faktisk enormt mye komplimenter, så nå vurderer jeg helt seriøst å bli mørk - bare at jeg ikke tør, fortalte Kathrine Sørland til Seoghør.no etter at hun kledde seg ut med mørk parykk til et julebord i 2014.  Foto: Privat
ØNSKER SEG BRUNT HÅR: - Jeg fikk faktisk enormt mye komplimenter, så nå vurderer jeg helt seriøst å bli mørk - bare at jeg ikke tør, fortalte Kathrine Sørland til Seoghør.no etter at hun kledde seg ut med mørk parykk til et julebord i 2014. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: - Han ser jo sabla bra ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer