- Det er deilig å være sexy

Sofia Vergara er glad for at hun har et par kilo ekstra....

SEXY: Skuespilleren Sofia Vergara fyller 40 år neste sommer, og er strålende fornøyd med at hun fremdeles blir ansett som sexy. Foto: UPI
SEXY: Skuespilleren Sofia Vergara fyller 40 år neste sommer, og er strålende fornøyd med at hun fremdeles blir ansett som sexy. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (39) innrømmer at det er deilig å være sexy, i en alder av snart 40 år.

«New Years Eve»-stjernen vil runde 40 i juni neste år, og er opprømt over at hun fortsatt blir sett på som et sexsymbol.
 
- Det er deilig å bli sett på som sexy. Spesielt nå som jeg nærmer meg 40. Jeg vil ikke se syltynn ut, og er glad for at jeg har et par kilo ekstra ettersom jeg snart er 40 år. Ellers blir ansiktet bare rynkete, sier Vergara til britiske OK! Magazine.

Og når stjernen skal beskrive seg selv, gjør hun det på denne måten:

- Jeg har store pupper, en formfull kropp og jeg ler mye. Dette er meg, sier hun til OK!.

Men selv om Sofia Vergara er en lykkelig kvinne i dag, har ikke livet alltid vært like enkelt for «Modern Family»-skjønnheten.
I år 2000 ble Vergara nemlig rammet av skjoldbruskkreft.

- Man jobber hardt og har en sunn livsstil, og så får man beskjed om at man har kreft. Jeg takker Gud for at jeg fikk en krefttype som er mye lettere å behandle enn andre grusomme krefttyper.

Skuespilleren ble frisk etter å ha blitt rammet av kreftsykdommen, og forteller at den dramatiske opplevelsen fikk henne til å betrakte livet på en ny måte.

- Jeg var i sjokk. Det positive er at slike erfaringer får deg til å innse hva som er viktig i livet, sier Vergara til det britiske magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba meg redusere brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer