- Det er deilig å være anonym

Men comeback-klare Guro Fostervold er glad for at hun ikke er helt glemt...

ANONYM: Guro Fostervold har de siste seks årene bodd utenlands og har satt stor pris på å kunne være helt anonym. Foto: NTB scanpix
ANONYM: Guro Fostervold har de siste seks årene bodd utenlands og har satt stor pris på å kunne være helt anonym. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha vært borte fra skjermen som sportsanker i TV 2 i seks år, er Guro Fostervold (38) snart klar for comeback som Champions League-programleder på Viasat.

Etter at Seoghør.no kunne avsløre nyheten om at 38-åringen vraker TV 2 for sitt TV-comeback i mai, har Fostervold fått stor oppmerksomhet i Norge. Hun setter pris på at det fortsatt er en interesse for henne etter mange års TV-pause.

- Det er gøy at jeg ikke er helt glemt, at folk forsatt er interessert i meg. Mange er kanskje overrasket over at jeg fortsatt lever. Men for meg har livet gått i ett. Jeg føler at jeg har vært langt borte fra alt og bare levd i en ammetilværelse, nærmest gått inn i en boble hvor man bare prøver å få hjulene til å gå rundt, sier Fostervold til VG.

I 2006 tok Guro ut permisjon og flyttet med sin ektemann og håndballproff Håvard Tvedten (33) til Spania. Deretter har hun vært i mammapermisjon to ganger, og flyttet i fjor høst til Aalborg i Danmark.

- Jeg synes det har vært godt å bo utenlands. Det er deilig å være anonym. Godt å starte med blanke ark, etablere nye vennskap uten at alle vet hvem du er, sier hun til avisen.

Fostervold begynte i TV 2 i 1999, og var første gang å se på skjermen i påsken 2000. Etter mange år i kanalen var det en vemodig avskjed for det populære sportsankeret.


- Jeg har jo vært lenge borte fra TV 2, både på vanlig permisjon og to mammapermisjoner. Derfor trodde jeg at det skulle bli lettere å slutte. Men det er vemodig, enda mer vemodig enn jeg hadde trodd. På mange måter er jeg vokst opp i TV 2. Så dette blir som å flytte hjemmefra, sier Guro Fostervold til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Guro Fostervold ble mamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer