- Det er deilig å kunne være egoistiske

90210-stjernen og ektemannen har ikke plass til andre i livet enn hverandre.

VENTER MED BARN: Shenae Grimes og Josh Beech nyter fremdeles tiden som relativt nygifte.
 Foto: Steve Matthews/NPG.com/All Over
VENTER MED BARN: Shenae Grimes og Josh Beech nyter fremdeles tiden som relativt nygifte. Foto: Steve Matthews/NPG.com/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor giftet skuespilleren Shenae Grimes (24) seg med den britiske modellen Josh Beech (27), men paret har ingen planer om å stifte familie enda.

- Vi skal få oss hund, og så får vi se om vi klarer å gjøre den lykkelig og holde den i live først. Vi reiser så mye. Det er derfor vi ikke har skaffet oss hund tidligere, sier 90210-stjernen, ifølge Contactmusic.com.

- Man kan selvfølgelig ta med en baby ombord på et fly, men vi er så mye på farten. Jeg vet ikke hvordan vi skulle fått tid. Det er deilig å kunne være egoistiske nå og ikke måtte dele oppmerksomheten med noen andre.

Paret forlovet seg i desember 2012 etter å ha vært kjærester i ni måneder. I mai året etter sa Grimes ja til Beech i svart brudekjole i en ikke-religiøs seremoni på landet i London.

Mens 24-åringen best er kjent for rollen som Annie Wilson i tenåringsdramaet «90210», jobber ektemannen som modell for merker som Burberry, Just Cavalli og Levi's 501 Jeans.

TV-STJERNE: Fra 2008 til 2013 spilte Grimes i TV-serien "90210". Her sammen med skuespillerkollega AnnaLynne McCord. Foto: Copyright ?? ??CW Network/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press
TV-STJERNE: Fra 2008 til 2013 spilte Grimes i TV-serien "90210". Her sammen med skuespillerkollega AnnaLynne McCord. Foto: Copyright ?? ??CW Network/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Hun røyker marihuana med barn i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer