- Det er definitivt ikke aktuelt

Erik Solér nekter å oppfylle Lene Alexandras drøm.

IKKE DANSEKLAR: Erik Solér har flere ganger takket nei til å delta i "Skal vi danse". 48-åringen forkastet også forespørselen han fikk om å være med i den kommende versjonen av suksessprogrammet. Foto: SCANPIX
IKKE DANSEKLAR: Erik Solér har flere ganger takket nei til å delta i "Skal vi danse". 48-åringen forkastet også forespørselen han fikk om å være med i den kommende versjonen av suksessprogrammet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se også intervjuet med "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra nederst i saken!

SEHER.NO: Kommende høst begynner den femte runden av TV 2-suksessen "Skal vi danse" å rulle på skjermen. Mange har spådd at den tidligere fotballprofilen Erik Solér (48) er én av dem som denne gangen skal svinge seg på parketten, men det kommer ikke til å skje, ifølge ham selv.

Til Seher.no avslører nemlig Solér at han har sagt nei til å delta flere ganger - også i år.

Tirsdag fortalte fjorårets "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra Øien (27) til Seher.no at hun gjerne skulle likt å se Erik Solér som en av årets dansestjerner. Det kommer ikke på tale, mener hovedpersonen selv.

- Det er definitivt ikke aktuelt. Jeg har allerede sagt nei til å delta et par tre ganger, jeg har rett og slett ikke tid og anledning til det. Jeg har nok å gjøre, både med jobb og trening, forteller han til Seher.no.

Solér, som også fungerer som fotballekspert for Viasat 4, fikk tilbud om å delta i programmet før forrige sesong, samt året før der igjen. Men 48-åringen har også blitt forespurt om å være med i den kommende sesongen.

- Forrige gang jeg ble spurt, fortalte jeg det som det var - at jeg rett og slett ikke har tid. Da spurte de meg om det kunne bli aktuelt dersom man neste år gikk på en ny runde av programmet. Jeg fortalte at det hadde vært gøy, men at jeg dessverre har for tett program til at det kunne la seg gjøre, sier han.

- Hvor smigrende er det for deg å være ønsket i "Skal vi danse" av selveste fjorårsvinneren, Lene Alexandra?

- He he, det er sikkert mange som kunne tenkt seg å se meg som "bambi på isen". Men jeg tror nok jeg passer bedre på sykkelen min, jeg, smiler Erik Solér til Seher.no. 

Onsdag kunne Seher.no melde at Mia Gundersen er klar for danseparketten i høst. Samtidig er det klart at eks-dommeren Trond Harr er vraket til programmet for andre gang på rad.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han gjør ikke en dritt for norsk dans! 

Se intervjuet med "Skal vi danse"-vinner Lene Alexandra her:

[obj:media:7837]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer